Marko teška srca priznao da je plakao posle raskida sa Lunom, otkrio da mu se sviđa Stanija i sve o vrelim akcijama sa Mitrovljevom!

Autor: Pink.rs

Zabava

13.01.2020

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković odlučio je da nakon veoma turbulentnog perioda u životu otvori dušu i nikad iskrenije otkrije sve detalje o kojima javnost malo toga zna.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković

On je ispričao da se u Beograd doselio zbog jedne devojke, ali ne zato što je ona bila bogata.

 Otišao sam zbog nje, ali ne zato što je ona imućna. To je meni nebitna stvar u životu - rekao je Miljković.

Miljković je istakao da u "Zadrugu" nije ušao kako bi pobegao od opasnog momka sa čijom je ženom imao aferu, kao što se spekulisalo, a zatim je ispričao da li je istina da je nekoliko puta raskidao sa Lunom Đogani nakon što su napustili rijaliti.

To nije istina. Desilo se sad prvi put i to je izgleda konačno, tako da, eto - rekao je Marko.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Miljković je bez problema iskreno odgovorio i na pitanje: "Da li ste želeli da zauvek gumicom izbrišete vezu Lune i Slobe".

Da. Dešavalo se. Mnogo bi verovatno lakše disali mi u vezi i ja kao osoba da nije bilo toga. Jednostavno, ta njihova veza je ponela jedan ozbiljan teret sa sobom - otkrio je on.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

Miljković je teška srca priznao i da je plakao nakon bolnog raskida sa Lunom.

Ja ne znam šta bih rekao za tu situaciju, ali... Nemam komentar - naveo je on.

On je istakao da ne dobija često nepristojne ponude preko društvenih mreža jer, kako kaže, za tavke ima odbrambeni mehanizam.

Ja imam odbrambeni mehanizam što se toga tiče, tako da, takve budaletine se klone mene - istakao je Miljković.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija

Marko je priznao da mu se dopadaju obline njegove bivše cimerke iz Bele kuće, Stanije Dobrojević.

Da. Ona jeste zgodna i sve, ali sad da li bih se upuštao u neku priču sa njom, to ne, jer mi se jednostavno ne dopada po nekim drugim stvarima - rekao je Marko.

Miljković je istakao da sa aktuelnom zadrugarkom Draganom Mitar nije imao s*ks ni pre, a ni posle rijalitija, a onda je otkrio i da je prenoćio u zatvoru, kada je uhvaćen kako vozi pod dejstvom alkohola, pa je završio na trežnjenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
sanci

13.01.2020 22:22

Marko Miljković, po ko zna koji put pokazao koliko je to jedan pre svega iskren i pametan dečko. Svaka čast na svemu dobri čoveče! Možete da pišete šta hoćete, ali Miljković je jedina istina!

Odgovori 27 21
saska

14.01.2020 08:32

Marko je jako dobar covek ,iskrena dusa! Volela bih da se pomiri sa Lunom ,zato sto se vole ali najvise da onu devojku spasi loseg okruzenja jer ona je dobra dusa i ovakva ljubav,kakvu su oni imali,se nece tako skoro desiti.

Odgovori 4 33
Stane

14.01.2020 11:21

Marko je u prvoj Zadruzi bio skroz OK. Navijao sam i glasao za njega. U drugoj ga pokvari Lunjara i čovek sada stalno laže. Plakao a nema šanse da se pomire!?!? Preteruje sa lažima.

Odgovori 33 2
miki

14.01.2020 12:51

@Stane - Tako je. Sada svakog dana, u svakom pogledu, sve više napreduje sa lažima.

Odgovori 31 4