"Kupovao joj je najlepše haljine i donosio doručak u krevet": Ovo je prava istina o vezi Saše Popovića i Lepe Brene!

Autor: Scandal

Zabava

13.01.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što pojavila informacija da su Lepa Brena i Saša Popović bili u vezi, poznati harmonikaš otkrio je pravu istinu o njihovoj bliskosti.

RepublikaFoto: e-stock agency
Brena i Saša

- Razumem što je svima osamdesetih delovalo da su Sale i Brena bili zajedno, i ja bih u to verovao da ih oboje dobro ne poznajem ì da nisam s njim provodio dosta vremena - započinje harmonikaš dodaje:

- Oni su pre svega bili i ostali veliki prijatelji, međutim, kako su provodili tolike dane zajedno, vremenom je taj odnos dobio na težini, ali ne u muško-ženskom smislu. Ma kakvi! Saša je u međuvremenu Brenu zavoleo kao da mu je rođena sestra - prepričava harmonikaš i nastavlja sa detaljima:

- Na turnejama na kojima su bili maltene non-stop Saša se trudio da Breni ne zafali ama baš ništa. Uvek je njoj rezervisao najbolje hotelske sobe, donosio joj je doručak u krevet. Kupovao joj je najlepše haljine i kostime za scenu, ali nikad nije imao nameru da je osvoji, prosto su se voleli kao da su najrođeniji. I on nju, i ona njega. Umeo je da joj pripremi i žurku iznenađenja za rođendan, unajmio bi joj igrače, plesačice, najbolju hranu, piće, nekad su te proslave bile na skupim jahtama... Ali Brena je to i zaslužila, preko nje se i Saša proslavio i prosto je hteo da joj se oduži. Zbog te njegove pažnje i dan-danas svi misle da su oni bili u emotivnoj vezi, međutim, daleko od toga da je to tačno. Njih veže samo bliska prijateljska ljubav koju ništa ne može da poremeti - zaključio je harmonikaš.

Foto: youtube.com/printscreen/bubranija

I mada to nije tačno, očigledno da je i Breni Saši ta navodna mladalačka romansa bila odskočna daska za briljantne karijere kakve oboje danas imaju. Sale nikada to nije komentarisao jer je shvatio da im odgovara da narod u to veruje zarad popularnosti, ali se često šalio na račun Bobe Živojinovića, pa je umeo da kaže:

- Da nije bilo Brene, ne bi bilo ni mene, ali da nije bilo mene, ni Boba nikad ne bi upoznao Brenu! Ostao bi i dalje sam i maštao bi o Ledi Di!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading