Nema više rasipničkog života kao sa Sevićkom: Darko Lazić zaposlio Marinu, evo od čega ona sada zarađuje!

Autor: Star

Zabava

13.01.2020

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ga je rasipnički život svojevremeno doveo u situaciju da grca u dugovima iako odlično zarađuje, Darko Lazić je odlučio da okrene novi list, te je navodno zaposlio svoju emotivnu izabranicu Marinu Gagić.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Marina i Darko...

- Marina je mlada i lepa devojka, zgodna je i zaista joj sve lepo stoji. Zbog toga su ona i Darko došli na ideju da i ona ima neku obavezu i skroman džeparac, pa se tako Lazićeva verenica odlučila da reklamira stvari jednog butika - počeo je priču izvor.

- To i poslodavcima odgovara, jer osim što je atraktivna, Marina je i sa poznatim pevačem, što njima za reklamu i te kako dobro dođe. Ona ima puno pratilaca na Instagramu, pa je i to plus, jer ona redovno fotografije sa njihovim modelima kači i na svoju društvenu mrežu i tako ih reklamira.

- Darko se negde opametio kada je novac u pitanju. Pre nesreće je mnogo trošio, dok je bio sa Anom Sević u braku, ona nije nigde radila, i to na njegovo insistiranje i on je shvatio da je to greška. Nije samo novac u pitanju, on smatra da Marina pored sina Alekseja treba da ima i dodatnu obavezu kako bi ispunila i svoje vreme - dodao je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Marina i Darko...

- Za sada joj odlično ide i mogu vam reći da su i ona i poslodavci jako zadovoljni. Postoji mogućnost da Marina prihvati još neke ponude koje je nedavno dobila, takođe da reklamira jedan određeni brend.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

14.01.2020 17:15

Nestale parice.