"Čula se strašna lomljava i prasak": Pijani vozač se zakucao u auto voditeljke Dajane Paunović!

Autor: kurir.rs

Zabava

12.01.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljki Pinka Dajani Paunović uništen je džip od 45.000 evra kada je pre nekoliko dana na njega naleteo muškarac vozeći kola u alkoholisanom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Dajana Paunović

Dramatična scena odigrala se 4. januara oko tri sata iza ponoći na Košutnjaku. Poznata voditeljka je noć pre toga parkirala svoj „rendž rover‘ u blizini zgrade u kojoj stanuje, a narednog jutra probudile su je komšije, koje su joj javile za nemili događaj. Očevici incidenta ispričali su nam kako je izgledala saobraćajka u kojoj je uništen Dajanin skupoceni džip, naglašavajući da su takve jezive scene do tog jutra viđali samo u filmovima.

- Oko tri ujutru začula se strašna lomljava i prasak, kao da je neko bombu bacio u ulici. Brzo smo svi izašli napolje i videli smo da je čovek autom udario u nekoliko drugih i napravio pravi karambol. Kad smo prišli bliže, shvatili smo da je direktno udario baš u Dajanin džip, pa ga je nabacio na drugi auto pored. U pitanju je „rendž rover“ koji košta oko 45.000 evra, ona ga je kupila pre nekoliko meseci. Taj muškarac je udario i u još dva auta, ali najgore je Dajana prošla, jer su njena kola udarena i sa prednje i sa zadnje strane i šteta je, kako su procenili, više od 11.000 evra - priča sagovornik.

Voditeljku su komšije probudile i ona je brzo stigla do mesta nesreće.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Uništen joj vredan džip

- Naravno da je bila izbezumljena kad smo joj rekli. Jedan komšija joj je rekao: „Dajana, izađi, desilo se nešto strašno.“ Kad je istrčala ispred, zatekla je pet policijskih džipova sa upaljenim rotacijama, čak su došli i mrtvozornici jer je po prvoj prijavi bila informacija da ima mrtvih, toliko je strašan prizor bio. Nju su jedva smirili od šoka. Taj čovek koji je uleteo u punoj brzini u ulicu, a sumnja se da je bio pijan ili drogiran, nasrnuo je na policajce, hteo je da ih bije, pa je priveden zbog napada na službeno lice i izazivanje opasnosti u saobraćaju - rekao je izvor i dodao da je voditeljkin džip odvezen u servis na procenu štete, koju će verovatno nadoknaditi počinilac ili osiguranje.

Pozvali smo Paunovićevu, koja je, iako još u šoku i pod stresom, potvrdila da se desila teška saobraćajka.

- Mogu samo da zahvalim bogu jer moj sin Dušan i ja nismo bili u autu. To mi je najvažnije. Sve što ste čuli je tačno, nažalost. Ostalo je na istražnim organima i oni će, verujem, rešiti ovaj slučaj - kratko je rekla Dajana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dule

12.01.2020 12:35

Voditeljka vozi džip od 45000 €?