"Čula se strašna lomljava i prasak": Pijani vozač se zakucao u auto voditeljke Dajane Paunović!

Autor: kurir.rs

Zabava

12.01.2020

09:22

Voditeljki Pinka Dajani Paunović uništen je džip od 45.000 evra kada je pre nekoliko dana na njega naleteo muškarac vozeći kola u alkoholisanom stanju.

youtube.com/RTV Pink Official
Dajana Paunović

Dramatična scena odigrala se 4. januara oko tri sata iza ponoći na Košutnjaku. Poznata voditeljka je noć pre toga parkirala svoj „rendž rover‘ u blizini zgrade u kojoj stanuje, a narednog jutra probudile su je komšije, koje su joj javile za nemili događaj. Očevici incidenta ispričali su nam kako je izgledala saobraćajka u kojoj je uništen Dajanin skupoceni džip, naglašavajući da su takve jezive scene do tog jutra viđali samo u filmovima.

- Oko tri ujutru začula se strašna lomljava i prasak, kao da je neko bombu bacio u ulici. Brzo smo svi izašli napolje i videli smo da je čovek autom udario u nekoliko drugih i napravio pravi karambol. Kad smo prišli bliže, shvatili smo da je direktno udario baš u Dajanin džip, pa ga je nabacio na drugi auto pored. U pitanju je „rendž rover“ koji košta oko 45.000 evra, ona ga je kupila pre nekoliko meseci. Taj muškarac je udario i u još dva auta, ali najgore je Dajana prošla, jer su njena kola udarena i sa prednje i sa zadnje strane i šteta je, kako su procenili, više od 11.000 evra - priča sagovornik.

Voditeljku su komšije probudile i ona je brzo stigla do mesta nesreće.

e-stock/KOBRA
Uništen joj vredan džip

- Naravno da je bila izbezumljena kad smo joj rekli. Jedan komšija joj je rekao: „Dajana, izađi, desilo se nešto strašno.“ Kad je istrčala ispred, zatekla je pet policijskih džipova sa upaljenim rotacijama, čak su došli i mrtvozornici jer je po prvoj prijavi bila informacija da ima mrtvih, toliko je strašan prizor bio. Nju su jedva smirili od šoka. Taj čovek koji je uleteo u punoj brzini u ulicu, a sumnja se da je bio pijan ili drogiran, nasrnuo je na policajce, hteo je da ih bije, pa je priveden zbog napada na službeno lice i izazivanje opasnosti u saobraćaju - rekao je izvor i dodao da je voditeljkin džip odvezen u servis na procenu štete, koju će verovatno nadoknaditi počinilac ili osiguranje.

Pozvali smo Paunovićevu, koja je, iako još u šoku i pod stresom, potvrdila da se desila teška saobraćajka.

- Mogu samo da zahvalim bogu jer moj sin Dušan i ja nismo bili u autu. To mi je najvažnije. Sve što ste čuli je tačno, nažalost. Ostalo je na istražnim organima i oni će, verujem, rešiti ovaj slučaj - kratko je rekla Dajana.

 

Komentari (1)

Loading