Zorica Brunclik ide na fejslifting: Pevačica planira da se podmladi, a OVO je prvo što će uraditi u 2020. godini!

Autor: Republika, Pink.rs

Zabava

12.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je sjajnu ekipu, pevačicu Zoricu Brunclik, njenog supruga i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, voditeljku Marijanu Mićić, glumicu Ivanu Dudić, voditelja Milomira Marića i političara Dragana Markovića Palmu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Zorica Brunclik

Sanja je imala pitanje za sve dame u studiju, a ono je glasilo: "Kada ste sebi najbolje izgledale".

Ja ne palim svetlo u kupatilu, najlepša sam kad uđem u kupatilo, skidam šminku, a nije upaljeno svetlo. Ja imam nameru da idem na fejs lifting, samo ne znam još kod koga da odem. Da odem da malo zategnem ovo, da nemam 65 nego 63 godine. I te dve mi znače. Što skinuće mi deset, pa će mi reći: "Jao, vi ste postali sebi ćerka" - rekla je Zorica, a onda otkrila koju je novogodišnju odluku donela:

Da smršam, to je prvo, drugo da nabijemo kondiciju, da krenemo da koristimo teretanu što smo napravili, a ne samo žene da prišu prašinu i da putujemo, da uživamo, da zovemo prijatelje na večeru i na kartanje - navela je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading