Koleginica Vesne Zmijanac tvrdi: Njena majka je držala javnu kuću!

Autor: Puls Online

Zabava

11.01.2020

18:42

Koleginica i prijateljica Vesne Zmijanac iznela je neverovatnu priču o prošlosti pevačice, za koju tvrdi da je istinita, te da ju je čula lično od nje.

ST/Vladimir Lukić
Vesna Zmijanac

- Vesna Zmijanac ima mnogo tešku prošlost. Prema ljudima kojima je bilo gadno u životu i koji su prebrodili mnogo teškoća ja gajim posebno poštovanje, a Vesna je jedna od njih. Imala je tešku i mračnu prošlost i lavovski se izborila. Kada su Nikolija i moj sin Petar bili mali, Vesna i ja smo zajedno letovale u Miločeru - počela je priču Vesna Rivas.

- Kada bi Vesna ispričala pravu istinu o svom životu, i kamen bi zaplakao. Vesna priča kako je njena mama držala kafanu u Beču, a njena majka je zapravo držala tri javne kuće. Vesnu je uvek bilo sramota zbog posla kojim se bavila njena mama iako je sa njom bila u sjajnim odnosima.

- Vesna je pokušavala da radi sa njom, ali nikad to nije mogla da shvati i nije htela da bude u svemu tome, pa se vratila u Srbiju. Mama ju je terala da radi sa njom u javnoj kući, ali ona nije imala želudac za to. Da bi ublažila tu priču zbog sramote, govorila je kako joj je majka držala hotel, što nije istina - dodala je Rivasova.

- Vesna je oduvek bila žena mangup, nju su obožavali kriminalci jer je uvek bila drug. I sada je lafčina!

Komentari (1)

Loading
Goran

11.01.2020 20:16

Sta sve zloba i pakost rade.Vesna Zmijanac je jedna od najvecih zvezda na estradi ikada kod nas .Drugar i lafcina zena,ima karakter ,nije g...o.Godinama nam ulepsavala zivot ,i dan danas. Sta je njena mama radila ,zar je to vazno.Trazite bilo sta da se pojavite u novinama.