Bekvalčeva dobila bitku za starateljstvo: Nataša dobila Luku na sudu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac izborila je bitku za starateljstvo nad dvogodišnjom ćerkom Katjom, koju je rodila iz braka sa Lukom Lazukićem.

Foto: ST/D. KADIĆ
Nataša Bekvalac

Nakon što je sada već bivšeg supruga prijavila za porodično nasilje, te je isto odlukom suda viđao ćerku u kontrolisanim uslovima, usledila je bitka za starateljstvo. Kako Srpski telegraf saznaje, Nataša je bitku dobila i ona će sama odlučivati o svim važnim stvarima vezanim za ćerku.

- Sud je krajem godine doneo odluku da je samo Nataša staratelj, a da Luka ima pravo da viđa Katju svakog drugog vikenda. On se nije ni borio da dobije jednako starateljstvo, ali se zato izborio za najminimalniju alimentaciju koja se dodeljuje socijalnim slučajevima. Luka je prijavio minimalac i sud je prema primanjima odredio da mesečno mora Nataši da uplati 12.000 dinara - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Nataša i Luka

- Nataši to nije ni bilo važno, ona je samo želela da joj se dodeli starateljstvo i da sama odlučuje gde će joj dete ići u školu, gde će da ide kod doktora i najvažnije da sa njom bez problema može da putuje, a da za to ne traži Lukinu dozvolu. Ona je zadovoljna odlukom suda, a taj novac je ne zanima. Odlučila je da sve što on uplati ostavlja na Katjinoj štednoj knjižici.

Kako dalje saznajemo, Luka će ćerku viđati u kontrolisanim uslovima, dok je proces za porodično nasilje i dalje u toku. Tek po okončanju moći će da viđa ćerku u normalnim uslovima.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Natašu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac početkom marta meseca 2018. godine prijavila je Luku Lazukića za porodično nasilje, i to kada je Katja imala svega mesec dana. Par se i zvanično razveo u novembru 2019. godine dok je proces za porodično nasilje i dalje u toku.

Foto: printscreen/instagram.com/bekvalceva

Nata već slikala Katju

Da je proces oko starateljstva okončan u njenu korist, bilo je jasno i krajem godine kada je Nataša slikala editorijal za magazin Stori, gde je prvi put predstavila ćerku Katju. Ona nije morala da traži dozvolu za slikanje, budući da sada sama donosi odluke kada je njena mlađa ćerka u pitanju. Nakon završetka koncerta u Areni 14. februara Nata će sa naslednicama otići na odmor u toplije krajeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading