ŠIROKO! Folk diva ne štedi kada su deca u pitanju: Ceca kupila Anastasiji džip od 73.000 evra!

Autor:

Zabava

10.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačka nada Anastasija Ražnatović dobila je od mame, folk zvezde Cece Ražnatović pred kraj 2019. godine luksuznog četvorotočkaša kao podstrek da što pre savlada vožnju, budući da je često na točkovima i da neretko ide u Novi Sad kod dečka Đorđa Kuljića.

RepublikaFoto: e-stock
Ceca i Anastasija

Anastasijin džip je crvene boje i njegova regularna cena je 73.000 evra, a Ceca je, kako saznaje Srpski telegraf, dobro osluškivala ćerkine želje vezane za prvi auto i bilo joj je drago što su se poklopile sa njenim ukusom.

Ipak, Ceci je najbitnije bilo da Anastasija vozi siguran auto.

- Ceca zna da Anastasija obožava crvene automobile, a najbitnije joj je bilo da ćerki obezbedi komforan i siguran automobil, pa je zato pozvala prijatelje koji se bave prodajom njenog omiljenog tipa automobila, kojem je verna godinama, doduše, u crnoj varijanti - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak folk zvezdi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ceca Ražnatović

Mlada pevačica koja je već snimila dva velika hita i koja uveliko priprema ceo album i već snima spotove govorila je u emisiji "Lično, nezvanično" o planovima, pa je otkrila da joj je Ceca uzela automobil pošto želi da se sama vozi u najskorije vreme.

Foto: youtube.com/TV Prva

Tasa: Veljko kaže da ću biti najgori vozač!

 

Anastasija je otkrila šta njen brat Veljko Ražnatović misli o njoj kao vozaču, ali je obećala da će ga razuveriti.

- Moj brat kaže da ću biti najgori vozač na svetu pošto apsolutno nemam nikakvu koordinaciju. Pokazaću Veljku suprotno, to želim i to mi je jedan od ciljeva za 2020. godinu - ispričala je Tasa u pomenutoj emisiji, gde je rekla da je redovan korisnik beogradskog taksiprevoza.

- Auto mi je mama uzela kao motivaciju da što pre položim vozački. Učim za vozački ispit, trenutno sam koncentrisana za teorijski deo ispita,koji imam uskoro i nadam se da ću položiti. Ambiciozna sam po tom pitanju i želim da naučim da budem dobra za volanom, sigurna sam da ću se super snaći u tome - rekla je Anastasija i dodala:

- Nas ima dosta u kući, a imamo jednog vozača, pa je neizvodljivo da nas sve preveze u svakom trenutku tamo gde želimo, onda ja često idem taksijem ili čime god stignem jer mi je jedino bitno da stignem gde sam namerila i da se prevezem od tačke A do tačke B, a kako, nije bitno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Domar

10.01.2020 11:26

Za mladog vozača najbolje je oklopno vozilo.