Nova drama u sapunici fudbalera i manekenke: Luka šutnuo Sofiju

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović i Sofija Milošević okončali su vezu u prvim danima 2020. godine. Kako Srpski telegraf saznaje, fudbaler Real Madrida i manekenka po treći put su raskinuli za samo tri meseca, a ovog puta obrisali su i zajedničke slike koje su bile vidljive na njihovim profilima.

Foto: instagram.com/lukajovic
Luka i Sofija

Drama u odnosu manekenka-fudbaler, prema tvrdnjama upućenih, nastala je nakon što je Sofija uslikana 2. 1. ispred zgrade sa nepoznatim mladićem kako ulazi, a fotografija je prosleđena Joviću.

- Luki su fanovi prosledili sliku Sofije, koja je uslikana 2. januara u ranim jutarnjim satima kako sa nekim dečkom ulazi u zgradu. Luki je to bilo dovoljno da prvo zatraži objašnjenje od Sofije, koja je bila nevešta u objašnjavanju. Pored toga što mu nije dala odgovor na pitanje ko je momak, ona je iskoristila situaciju da napadne njega kako je stalno pod pritiskom od kada je u vezi sa njim - govori dobro obavešten izvor i objašnjava detalje raskida, koji je usledio prvog dana nakon Božića.

- Luku je mučila sumnja uprkos tome što ga je Sofija uveravala da je momak sa slike njen blizak prijatelj. Kada je shvatila da nije ubedila Luku, sela je na avion i otputovala u Madrid, ali se ni tamo stvari nisu poboljšale. Luka je bio nezainteresovan za priču. Odnos im više nije bio isti i svađali su se stalno. Zato joj je rekao da je bolje da se vrati u Srbiju i da stave tačku na njihovu vezu - završava priču izvor.
Foto: instagram.com/printscreen
Foto: instagram.com/printscreen
Otpratili se sa Instagrama

Kako dalje saznajemo, na Jovićevu odluku u velikoj meri uticao je i pritisak javnosti i fanova, koji su od prvog dana osuđivali tu vezu. Često su na račun Sofije zbijali šale zbog toga što je povezivana sa nekoliko fudbalera, te komentarisali Luki da je samo jedan u nizu. Upravo zbog takvog pritiska Jović i Sofija su raskidali dva puta do sada, a kada ju je prvi put ostavio, Jović je izjavio:

- Snalazim se po kući, sam sam već duži period. Devojku nemam, tu su mi porodica i drugari u Španiji.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala - rekla je tada Sofija.

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela našla Luki zamenu!

Nakon što je stavila tačku na četvorogodišnju ljubav sa Lukom Jovićem, kome je početkom prošle godine rodila sina Davida, Anđela Manitašević uplovila je u vezu sa javnosti nepoznatim dečkom. Lukina bivša postavila je na svoj Instagram profil fotografiju sa novim izabranikom na kojoj se vidi kako razmenjuju nežnosti. Upućeni tvrde da je Anđela nakon Lukinog priznanja da je sa Sofijom rešila da nastavi dalje i da pruži šansu novoj ljubavi.

- Anđela i njen dečko su u vezi mesec dana. Lepo im je. On je jako pažljiv prema Davidu, što je njoj najvažnije. Ona je rešila da ne krije vezu jer smatra da ne radi ništa loše, zato je okačila sliku sa dočeka, gde se vidi kako su srećni i zaljubljeni - završava priču izvor.

Kako bismo proverili detalje nove veze, kontaktirali smo sa Anđelom, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Nakon ovih oprečnih izjava par se za Novu godinu slikao u kući Luke Jovića u Madridu i sliku postavio na društvene mreže. Međutim, nakon raskida, sve slike su obrisane, a Luka i Sofija su se i otpratili sa Instagrama.

Podsećanja radi, fudbaler je početkom prošle godine dobio sina Davida sa Anđelom Manitašević, sa kojom je bio u dugogodišnjoj vezi. Nakon što je uplovio u romansu sa Miloševićevom, Jović je raskinuo vezu sa majkom svog deteta, sto je naišlo na osudu javnosti.

Foto: instagram.com/printscreen

Sofija isprozivala Luku!

 

Par dana pre raskida Miloševićeva je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako Luka nosi sobne papuče identične njenim, što je izazvalo komentare pratilaca kako ismeva rođenog dečka da je papučar. Prethodno po društvenim mrežama su ljudi masovno postavljali fotografije Jovića iz kozmetičkog salona sa depilacije, što je takođe izazvalo šale na račun fudbalera da je promenio profesiju i postao blogerka.

Kako bismo se uverili da su Sofija i Luka ovoga puta zaista stavili tačku na svoju vezu, pozvali smo ih, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na naše pozive, niti su odgovarali na poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading