Produžen prvi krug glasanja za MAC: Iskoristite još 10 glasova i nominujte svoju Jutjub zvezdu!

Autor: Republika

Zabava

09.01.2020

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se finiš prvog kruga glasanja za Bioxgn MAC, a interesovanje glasača je premašilo sva očekivanja: više od milion online glasova do sada je pristiglo putem sajta musicawardsceremony.com. Glasači iz svih zemalja sveta dali su glasove svojim favoritima, raspoređenim u 17 kategorija.

Foto: Promo foto

Zbog ogromnog interesovanja, prvi krug glasanja biće produžen do 15. januara, a svi koji su do sada glasali, dobijaju mogućnost za još 10 online glasova po kategoriji, najavljuju organizatori.

Trenutno je u konkurenciji više od 600 numera, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasanja.

Druga faza glasanja za Bioxgn MAC donosi i jednu novinu – novu kategoriju! Pratioci MAC Instagram profila www.instagram.com/p/B7EJ7U8Jck9/ do 15. januara mogu nominovati svoju omiljenu Jutjub zvezdu, a u drugom krugu glasanja i nominovani iz te kategorije nadmetaće se za prestižno MAC priznanje. Kategorija Jutjub zvezda uvodi se kao podrška mladim izvođačima koji nisu stariji od 21 godine, a Instagram pratioci koji ih nominuju dobijaju mogućnost da osvoje Exclusive VIP ulaznice za ceremoniju 27. januara u beogradskoj Štark Areni.

Glavni partner MAC manifestacije je Bioxgn kozmetika, a događaj se održava u organizaciji Skymusic-a i CEBEF-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading