Folk zvezda uživa na moru sa porodicom: Lepa Brena i Boba odveli unuka na Tajland i Maldive!

Autor: A. P.

Zabava

08.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalna folk diva Lepa Brena još pre mesec dana isplanirala je da januarske dane provede daleko od zime, budući da joj se prošlogodišnji odmor sa Bobom i sinovima veoma dopao.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Boba i Brena...

Iako su za luksuzni, skoro dvomesečni odmor početkom 2019. godine, na nekoliko najelitnijih svetskih destinacija Živojinovići potrošili čitavo bogatstvo, Brena je rešila da svoje najmilije, ali ovaj put ekipu u proširenom sastavu, predvođenu malim unukom Aleksandrom, počasti letovanjem za pamćenje.

- Brena je sa porodicom otišla u Dubai, odakle će nastaviti dalje put Tajlanda i Maldiva. Pevačica je ljubitelj toplih krajeva i uvek bira leto umesto zime. Čim minus stigne u Srbiju, ona razmišlja gde da ode. Međutim, ovo putovanje u Dubai je planirala mnogo ranije i radovala mu se sve vreme. Njeni sinovi su odrasli i svako sa svojim društvom slavi praznike koji su za pevački deo porodice bili radni, tako da praznične euforije skoro i da nema u domu Živojinovića. Posle tezgi i pristiglih zarada nema bolje investicije nego da se opuste negde gde im je sve potaman, a malom Aleksandru će ovo biti prvi porodični odmor - otkriva za Srpski telegraf izvor blizak Živojinovićima.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Brena sa Bobom i sinovima...

Čim minus stigne u Srbiju, pevačica razmišlja gde da ode

Sa Brenom su juče ujutru otputovali njen suprug Boba, njegov sin Filip sa ženom Aleksandrom i sinčićem. Sa njima je na odmor krenula i Aleksandrina majka Borka Mihajlović, dok će im se Stefan i Viktor pridružiti za nekoliko dana, čim Stefan održi ranije zakazane nastupe, koje nije mogao da odloži. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandra i Filip...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
violeta

08.01.2020 06:56

Bas im je tesko, neka odu na Novi Zeland!