Nije dočekala punoletstvo: Poznata vooditeljka rastužila sve na Badnji dan!

Autor: Republika

Zabava

06.01.2020

10:22

Voditeljka i književnica Vesna Dedić prenela je putem društvene mreže Instagram informaciju koja će mnoge rastužiti na sveti hrišćanski praznik - Badnji dan.

youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Vesna Dedić

Dedićeva je godinama na RTS vodila svoju autorsku emisiju ''Balkanskom ulicom'' i u njoj ugostila brojna priznata imena sa javne scene Srbije. Međutim, odlukom televizijskog servisa, ovaj format je ukinut i to pred proslavu punoletstva, a Vesna je osetila dužnost da to podeli sa svima:

- Emisija ''Balkanskom ulicom'' počela je da se emituje na Badnji dan pre 18 TV sezona. Danas je trebalo uživo u specijalnom izdanju emisije povodom punoletstva da se zahvalim svim gostima na poverenju i iskrenosti i gledaocima nekoliko generacijia na ljubavi i pažnji. Specijalna emisija nije snimljena jer mi je sredinom decembra saopšteno da 5. januara emisija nije uvrštena u programsku šemu. To ne umanjuje moj ponos što je više od 500 najvećih imena umetnosti, sporta, medicine itd. ispričalo svoju životnu priču gledaocima kojima je ta priča značila. Već četiri godine skraćena na pola sata i sa promenljivim terminom emitovanja emisija'' Balkanskom ulicom'' je zahvaljujući iskrenim gostima i armiji vernih gledalaca ipak živa i čeka "zlatni dan". Hvala najvećim imenima istorije duha ovih prostora što su bili gosti vaših domova nedeljom - istakla je Vesna Dedić.

 

Komentari (0)

Loading