Pun mi je ku*ac vas mu*onja i pljuvača: Slobu Radanovića ne prestaju da osuđuju na društvenim mrežama zbog smrti oca!

Autor:

Zabava

06.01.2020

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodanu Radanoviću je preminuo otac 31. decembra, a ljudi ne prestaju da mu pišu poruke u kojima ga optužuju kako je loše što je istu tu noć nastupao na jednoj žurci.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba sa pokojnim ocem

- Kako te nije stid. Otac ti leži mrtav, a ti pevaš baš taj dan, žalosno. Šta su ti pare, niko ti nije bitan, pa čak ni najmiliji - samo je jedna od poruka koja je stigla pevaču.

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Toliki pritisak u najtežim trenucima za njegovu porodicu Sloba nije mogao da izdrži, pa je odgovorio ljudima koji su se mešali u njegov život i odluke.

- E sad ovako, ne volim o ovome da pričam, ali mi je pun kur*c vas mu*onja i pljuvača sa lažnih profila. Sloba je radio i radiće i pevaće, ne zbog para, ne zbog promocije, nego jer tako voli i oseća i jer bi njegov otac tako voleo. Slobu boli tuđa nesreća. Sloba se ne bi sladio kada bi neko morao da peva na dan smrti neke drage osobe. Sloba, ako može da pomogne i olakša bilo kome, poznavao ga ili ne. Slobu boli kur*ac za pare. Sloba nikad ne potencira to, ali sad hoće, jer Sloba bar dva nastupa mesečno pokloni u humanitarne svrhe. Taj isti gad, ološ i smrad Sloba je možda pomogao baš tvom rođaku, komšiji, prijatelju. Je*em li vam seme poremećeno - napisao je pevač.

Foto: instagram.com/slobaradanovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mina

06.01.2020 09:48

sa kojim pravom nas vredjas i psujes pa nismo mi svoj zivot izneli u novinama i tv vec ti tako da mi kao posmatraci imamo pravo da komentarisemo tvoje ponasanje koje je sramotno

Odgovori 15 1
Dusa

06.01.2020 11:37

Eto, svi su poremeceni koji ispostuju svoje najblize, samo je on normalan i sad ce da nam rastumaci kako zapravo treba da razmisljamo.

Odgovori 13 0
Brka

06.01.2020 12:30

Sloba je najveći lažov na estradi. On stalno laže. Sve laže. Žovek živi u lažima i traži da mu mi verujemo. E pa ne verujemo mu. Po meni nije kvalitetan pevač. Jednim glasom govori a stisne grlo i drugim glasom peva. Nema kvalitetan glas pa "imitira pevanje".

Odgovori 13 0