Tamara Đurić je jedva preživela operaciju, a sad opet ide pod nož: Starleta želi da liči na ovu poznatu zvezdu!

Autor: Informer

Zabava

05.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić je pre tri godine doživela kliničku smrt nakon operacije zadnjice i život joj je bio ugrožen, a sada opet ide pod nož jer ne može da odoli.

RepublikaFoto: e-stock agency
Tamara Đurić...

- Tamara odavno želi da promeni oblik brade jer je ubeđena da će biti lepša. Bila je kod najboljeg hirurga u Turskoj i dogovorila se da je operiše. Radiće joj "mentoplastiku", to je intervencija kojom se izdužuje brada. Košta 4.500 evra - priča dobro obavešteni izvor blizak Đurićevoj i dodaje:

- Oporavak ne traje dugo, za pet dana budeš ko nov. To se Tamari posebno dopalo jer je nervira kada mora danima da leži posle nekog zahvata.

- Ona je već navikla na operacije, tako da se ne plaši. Rekla nam je da ide "pod nož" krajem januara, a sa sobom u Tursku vodi sestru Aleksandru. Tamara svima priča da bi volela da liči na Anđelinu Džoli. Uvek joj se sviđalo kako ona izgleda - kaže izvor blizak Tamari.

RepublikaFoto: instagram.com/tamarastar89
Tamara Đurić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Šofer

05.01.2020 12:56

Neka je seku, pune i peku, pa šta ispadne od nje.

Odgovori 14 0
Goran

05.01.2020 17:49

Biće isečena, napunjena i ispećena. Pečenjak.