Božićna čarolija Ane Sević i njene naslednice: Lorenin osmeh mi je važniji od odnosa sa Darkom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević tokom protekle godine stavila je i zvanično tačku na brak sa Darkom Lazićem i u novu 2020. ušla je kao zvanično slobodna žena. Pored razvoda, dosta se pisalo i o njenom odnosu sa Danijelom Nedeljkovićem, sa kojim je takođe okončala vezu posle dve godine ljubavi. U velikom božićnom intervjuu Ana otkriva kako je Lorena doživela razvod roditelja, kao i planove za povratak na scenu.

RepublikaFoto: Ivana Stevanović
Ana sa ćerkicom Lorenom

Lepo ti je krenula 2019, vratila si se na scenu, snimila pesmu, a onda si stala. Zašto?

- Neke stvari u životu, ma koliko se trudili i želeli, ne zavise od nas. "Delirijum" je trebao da bude uvod u ono što je bio plan da usledi posle toga, ali dogovor nije realizovan i zbog toga je došlo do zastoja u saobraćaju(smeh).

Nakon toga usledio je razvod. Kako si ga doživela?

- Što se mene tiče, razvod je usledio mnogo pre toga. Kada sam se odlučila na taj korak, odavno je bilo jasno da će do toga doći, tako da taj papir za razvod ništa nije ni značio. Kada čovek emotivno završi, nikakve administrativne stvari nisu bitne.

Da li je bilo teško objasniti Loreni da su joj roditelji razvedeni?

- Ona je dete, ne zna šta znači razvod. Zna samo šta znači nečije neprisustvo i odsustvo. Na to se navikla odavno i što se nje tiče, nikakva promena se nije desila.

Sevićka: Priželjkujem još dece, jako bih volela da se to desi

Foto: Ivana Stevanović

Da li Lorena i ti imate otvoren odnos i da li sa njom pričaš o svim temama ili se trudiš da je poštediš nekih stvari?

- Pričamo apsolutno o svemu što je u domenu njenog uzrasta. Uvek se trudim od svega da je zaštitim i sačuvam . Da ima ispunjen i srećan život i njen osmeh govori da uspevam u tome. Hvala njoj što je divno dete i što mi u mnogim stvarima olakšava svojom zrelošću.

U kakvim ste zaista odnosima Darko i ti posle svega i kako sada gledaš na brak sa njim?

- Trudim se da živim u sadašnjosti i da se ne opterećujem stvarima koje su se desile. Sve u životu je škola, naučiš, sazriš i sa sobom poneseš samo najbolje od svega.

Kao bomba odjeknula je vest da je tvoja veza sa Danijelom prekinuta. Spekulisalo se da je razlog upravo tvoj bivši suprug, odnosno tvoje pojavljivanje na njegovom koncertu.

- Ne znam koliko puta sam u ovoj godini bila trudna, verena, pa se desilo i to da je od muve napravljen slon, kao što to obično biva, a onda na sve to dođe još zanimljivije da razlog bude bivši suprug ne bi li ta španska serija poprimila što veće razmere i emitovala se 16789. epizoda. Scenario te priče je totalno nerealan. Svakoj zreloj osobi je jasno da odnos između Darka i mene postoji isključivo zbog Lorene i to u meri koju on bira, tako da je samim tim ta priča još nerealnija. Posle svega rešila sam da ne pričam o privatnom životu i da štitim ono sto volim koliko mogu.

Voditeljka i pevačica ističe da je prevazišla razvod sa Lazićem, te da sa ćerkom ima otvoren odnos i od nje ne krije ništa

RepublikaFoto: Ivana Stevanović

Kako ćete provesti ovaj Božić?

- Organizovaćemo se da Lorena provede vreme i sa mnom i sa svojim tatom. Poštujemo sve običaje i tradiciju, tako da mi je jako bitno da prenesem to i na svoju ćerku.

Kako se Lorena slaže sa Danijelom i koliko ti je važno da ti se partner dobro slaže sa tvojom naslednicom?

-To je bilo presudno da se veza podigne na viši nivo, u suprotnom ništa ne bi bilo moguće.

Kada je ljubav u pitanju, kako bi ocenila ovu godinu, a kako ako je reč o poslu?

- Ljubavi nikada dosta i hvala bogu pa je obeležila i ovu godinu. Volim ljubav, verujem u nju, volim da volim i da budem voljena. Ljubav je pokretač svega. Što se posla tiče, samo ću poželeti da se u 2020. realizuje sve sto je bilo planirano u 2019. Zato ništa ne volim ni da planiram jer, lepo kažu, "pravi planove da bi ti se bog smejao". Zato puštam da se stvari odvijaju svojim tokom.

Da li priželjkuješ još dece?

- Da, jako bih volela.

Foto: Ivana Stevanović

Podržala bih Lorenu da bude pevačica

Ukoliko bi Lorena poželela da krene tvojim i Darkovim stopama, da li bi je podržala?

- Podržala bih je ,naravno. Ako je to njena sreća, uvek ću biti u prvom redu da joj aplaudiram i iza zavese kada se sve završi. Iz svoje profesije, što se tiče ličnog iskustva, nosim samo najlepše utiske i trenutke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

06.01.2020 13:51

Nebitna osoba želi preko ćerke kadar. Nije sačuvala svoj brak.