Prvi Božić posle stravičnog udesa: Bog me je spasio, sada živim za porodicu!

Autor:

Zabava

07.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić će godinu iza nas pamtiti celog života pošto je ostao živ nakon stravične saobraćajne nesreće, u kojoj zamalo nije izgubio život. Zbog svega ovoga pevač je više puta izjavljivao da se dosta promenio, ali i da je bogu posebno zahvalan što mu je pružio drugu šansu.

Foto: Privatna arhiva
Marina i Darko sa sinom Aleksejem...

Naime, Darko je za Srpski telegraf rekao da je teška godina iza njega, ali da je iz svega lošeg što se desilo izvukao debelu pouku.

- Nikada neću moći da zaboravim šta mi se sve desilo u prošloj godini. Ta godina će mi biti urezana u sećanje dok sam živ. Bog me je spasio, sada živim za porodicu. Njegovom voljom izašao sam kao pobednik iz strašne bitke. Moja deca su zamalo dočekala ovaj Božić bez oca. Iz svega ovoga naučio sam da je važno biti zahvalan na svemu, na svakom danu sa ljudima koje voliš, da je bitno naučiti iz svojih grešaka i krenuti hrabro dalje.

Na čemu si najviše zahvalan bogu?

- Na svojoj deci i porodici i Marini, na tome što sam živ i zdrav i na najboljoj publici na svetu. Danas svi živimo neki brzi život, ali trebalo bi malo da usporimo i da se osvrnemo i na neke druge stvari, a ne samo na posao i zaradu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marina sa sinom Aleksejem...

Ovo ti je prvi Božić sa sinom. Da li si mu priredio nešto posebno?

- Za Alekseja se trudim da svaki dan koji provodim sa njim spremim nešto posebno, kao i za Lorenu. Božić će biti poseban praznik za njega kao što je bila i Nova godina, pošto sam nastupao u Beogradu i bio sam Deda Mraz. Volim slobodno vreme da provodim sa porodicom, ali pošto mnogo radim, nisam sa njima onoliko koliko bi i oni i ja želeli.

Kakva je Marina domaćica? Da li se potrudila oko božićne trpeze?

- Marina je divna majka pre svega, a to je najbitnije. Tek će biti odlična domaćica pošto se zaista trudi, pre svega zbog Alekseja. Ona voli da kuva, ali sada nema dovoljno vremena.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksej, Darkov i Marinin sin...

Nakon što nam je Darko otvorio dušu, njegova verenica Marina Gagić je prvi put otvoreno pričala za Srpski telegraf o svojoj porodici, mužu, sinu Alekseju, ali i o Božiću, koji se u njihovom domu sa radošću slavi.

- Ovo je moj najlepši Božić do sada. Bog mi je dao najlepši poklon, a to je moja mala porodica, koju činimo Darko, Aleksej i ja. U odgajanju sina uživam maksimalno, on me je nabolje promenio. Ja sam oduvek želela da budem mlada mama, mnogo volim decu i to me čini ispunjenom, a i znam koliko će to Alekseju značiti kada bude porastao.

Marina: Ne volim da se žalim, ali iskreno, u nekim situacijama mi je mnogo teško bez Darka

Da li Darko radi za Božić ili je sa vama kod kuće?

- Darko tradicionalno godinama ne radi za Božić, tako da ćemo biti zajedno i ja se iskreno tome radujem. Najlepše mi je kad smo sve troje zajedno, tada se malo i ja opustim.

Smeta li ti što toliko putuje i što nema dovoljno vremena za vas?

- On ima dosta posla, pa ne stiže da bude sa nama onoliko koliko bi trebalo da bude. Nekad mi bude krivo što za neke bitne stvari nije tu, ali s vremenom sam shvatila da je takav njegov posao i da ne mogu da se ljutim na njega.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marina sa Aleksejem...

Da li ti je u nekim situacijama teško bez Darka ili sve postižeš sama?

- Ne volim da se žalim, ali iskreno, u nekim situacija mi je mnogo teško bez Darka. Volim da je sve pod konac, ali sa malom bebom prosto je nemoguće. Najvažnije mi je da obaveze prema Alekseju ispunjavam na vreme i da mu pružam najveću pažnju, ostalo ako stignem, ako ne, sve može da čeka osim njega.

Foto: instagram.com/gagicmarina

Lorena će sa nama proslaviti Božić!

Darko nikada nije pravio razliku između svoje dece, iako njegova ćerka Lorena živi sa mamom Anom Sević od kada su razdvojeni. Lazić nam je otkrio da će Lorena biti kod njega za praznike, te da bi mu mnogo falila kad bi bilo drugačije.

- Siguran sam da će moja ćerka sa nama proslaviti Božić. Naravno, provešće pola dana sa tatom, pola sa mamom. Ne bi to bilo to kada mi deca ne bi bila na jednom mestu za najveći srpski praznik. Sa njima dvoma sam najsrećniji, oni me najviše pune pozitivnom energijom, obožavam ih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading