Nije ni slutila da će biti toliko popularna: Pesma "Beograd" je jedan od najvećih Cecinih hitova, a evo kojoj poznatoj pevačici je bila namenjena!

Autor: Alo

Zabava

04.01.2020

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je jednu veoma zanimljivu činjenicu, koju je malo ko znao, a vezana je za pojedine pesme Svetlane Cece Ražnatović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vesna Zmijanac...

Pevačica je priznala da je bilo i pesama oko kojih se dvoumila i nije ih snimila, a postali su hitovi.

- Neke od pesama koje nisam snimila su: "Idi dok si mlad", "Beograd", "Zaboravi"... To su sve pesme koje su rađene za mene, a to je i "Srce je moje violina". To je isto trebalo da bude kod mene na albumu, ali su ušli "Jorgovani". Tada je bila crna ploča i nije moglo da stane 13 pesama i morali smo da skinemo jednu pesmu da bi stali "Jorgovani". Apsolutno niko nije bio za to da snimim ovu pesmu, čak je i Kornelije Kovač jedva uradio aranžman. I ja tad skinem "Srce je moje violina" i dam je Lepoj Lukić" - priznala je svojevremeno Zmijančeva.

RepublikaFoto: Top Hil
Ceca Ražnatović...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading