OVO JE PRVI PRAVI MUŽ ZA MENE

Autor:

Zabava

30.09.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Nataša Bekvalac i Luka Lazukić izgovorili su sudbonosno "da" i zakleli se na večnu ljubav uz zalazak sunca na ostrvu na kojem su se prvi put sreli, a prve fotografije sa njihovog venčanja objavio je magazin Hello.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Nata i Luka na venčanju

Tačno u 19.30 časova, dok se sunce lagano gubilo na horizontu, pevačica i njen izabranik su pred 30 najbližih zvanica razmenili zavete, potom i burme, uz obećanje da će zauvek biti verni jedno drugom

Ceremonija je održana 25. septembra, na Natašin 37. rođendan, a kako je mlada u četvrtom mesecu trudnoće, imala je bajkovitu venčanicu, koja se uklapala uz rajsko ostrvo Ibicu. Naime, Nataša je rešila da ne krije svoju sreću, te je otkrila koliko snažna osećanja gaji prema svom novopečenom suprugu Luki.

Prvi put sam osetila da u potpunosti pripadam i iz srca sam poželela da promenim prezime

- Nikada nisam volela da pričam o najdubljoj intimi jer su mediji često zloupotrebljavali moju iskrenost i iskonsku veru u ljubav i ljude. Kako se slični sličnima raduju, tako sam i ja u Luki pronašla ne svoju bolju polovinu, već svoju celinu. Ljudi kažu da se sve prebrzo desilo, a ja kažem da je presporo za sve što u srcu osećam. Ovo je prvi put da sam osetila da u potpunosti pripadam. Samim tim, iz srca sam poželela da promenim prezime koje nosim 37 godina i prihvatim prezime Lukine porodice - rekla je Nataša za Hello.

Foto: Hello/print screen
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Tek s Lukom sam postala cela!

Pevačica i njen suprug presrećni su što će se njenoj ćerki Hani i njegovoj ćerki Iri pridružiti još jedna devojčica.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Nataša i Luka

- Kažu da deca biraju svoje roditelje, pa sam sigurna da je moja ćerka s razlogom izabrala mene. Kada nekog iskreno volite, kao što samo deca umeju, dovoljno vam je da samo znate da je ta osoba srećna. Ja živim svoj život, u kome ima velikih padova. Ali, on pripada samo meni. I srećna sam - zaključila je gospođa Lazukić za Hello.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading