Luna moli Miljkovića da ponovo budu zajedno?! Želi još jednu šansu, a on je oduvao!

Autor: Informer

Zabava

04.01.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica „Zadruge 2" Luna Đogani pre dva dana poslala je dirljivu poruku di-džeju iz Brusa i zatražila da joj pruži još jednu šansu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Luna ne može nikako da preboli Marka. Stalno misli na njega i na vreme koje su proveli zajedno. Ubeđena je da je on čovek njenog života i da su raskinuli zbog gluposti, pa je rešila da ga vrati po svaku cenu. Zato mu je poslala jednu dugačku poruku kojoj je napisala sve što joј јe na duši. Zamolila ga je da se vide i da joj pruži jos jednu šansu - priča dobro obavešten izvor blizak novopečenoj pevačici.

- Uljudno joj je odgovorio na poruku i čestitao praznike, ali naglasio da ne želi da se pomire. Napisao je da će ona uvek imati posebno mesto u njegovom srcu, ali da je najbolje da se ne viđaju. Pokušao je da je uteši rečima da je „ceo život pred njom i da će sigurno naći nekog još boljeg od njega“ - prepričava sagovornik.

Posle ovakvog Miljkovićevog odgovora, Luna se osećala još gore.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna

- Baš joj je teško pao Markov hladan odgovor. Bila je ubeđena da će pristati makar da se vide i popričaju. Sada po ceo dan sedi u kući i pilji u jednu tačku. Počela je ponovo da ide kod psihoterapeuta koji joj je pomogao da se oporavi posle raskida sa Slobom Radanovićem. Prolazi kroz veoma težak period. Najveća podrška joj je majka Anabela, koja svaki slobodan trenutak koristi da bude uz nju - priča izvor.

Luna se 31. decembra ocu Gagiju u „Zadruzi“ jadala zašto joj veza sa Markom nije opstala.

- Više nije moglo i jednostavno je puklo. Borili smo se kao lavovi, ali nije vredelo. Trudila sam se da ostanemo zajedno, jer se volimo i lepo slažemo, ali džaba. Bilo je pritisaka sa svih strana. Zamisli, neki zli ljudi su mu preko Instagrama slali poruke da ga varam. Sram ih bilo! - ispričala je Đoganijeva tokom kratkog boravka u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Brka

04.01.2020 10:36

Nije ona slušala Marka da ne pije i da ne skita.

Odgovori 31 5
Mina

04.01.2020 12:15

Molim vas napisite neki tekst o ovom decku nema.ga na mapi pa.moraju pouzdani izvori da sapnu nesto.

Odgovori 4 28
BACO

04.01.2020 14:41

@Mina - Анабело ти ли си? Луна хоће помирење а њена мајка вређа Марка. Анабело, мрзим тебе и твоје дело и твоје тело.

Odgovori 12 1
Jefimija

04.01.2020 13:07

Ovo nema veze sa istinom.Marko pusta buve da bi dobio marketing, jer ga nigde beznje nema. Luna je krenula dalje.Ne voli ga. Dobio je šut kartu Nije on čovek za nju. Naka produži dalje, neželi ga.

Odgovori 1 17