Fotografišu se sa praznim firmiranim kesama: Tijana Ajfon isprozivala starlete, a onda otkrila šta je njoj najvrednije!

Autor:

Zabava

04.01.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna starleta, Tijana Ajfon kaže da ove godine uopšte neće biti skromna! U prethodnoj su joj se sve želje ostvarile, a sada je rešila da od Deda Mraza traži malo više kako bi dobila bar polovinu onoga što je zamislila. Iako nije bila preterano zadovoljna dešavanjima na privatnom planu u 2019. godini, ove će sve to nadoknaditi.

RepublikaFoto: tanjug
Tijana Ajfon

- Uvek ostvarim sve ono što sam zacrtala i kada postoje određeni problemi. Vodim se onom "sve mi daj, dabogda mi preselo". Od Deda Mraza sam zaslužila milion evra na bankovnom računu i novi automobil. Naravno, tu je i par novih tetovaža, zatim estetskih intervencija. Na ljubavnom planu sam ostvarena i neka ova godina bude u znaku karijere i miliona - kaže Tijana, koja na sve načine pokušava da zaboravi 2019.

- Ova godina je u svakom smislu bila preteška za mene i toliko toga lošeg se dešavalo na svim stranama. Mogu slobodno da kažem da je ovo najgora godina otkako znam za sebe, ali odlučila sam da pred kraj budem srećna i da se držim onoga što je bilo lepo, otvorim svoj salon lepote, potrudim se da uspem u tom poslu i za neko vreme otvorim lanac salona - navodi starleta, koja je iskoristila priliku da bocne ostale starlete.

 Nisam poput mnogih starleta koje se na mesečnom nivou fotografišu sa praznim kesama. To mi je baš mučenički i jadno. Na svaki poklon gledam kao na nešto što ima veliku vrednost. Meni je cveće koje mi je dečko kupi najskuplje, pažnja prijatelja i porodice najvrednija. Firmirane stvari i skupu garderobu mogu i sama da priuštim, pa samim tim nema potrebe da mi to bude cilj, a svakako nikada neće biti potrebe za praznim kesama iz skupih radnji, ha-ha - zaključuje Tijana 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading