Ne prati rad koleginice: Dara ne može da smisli Viki i njene pesme!

Autor:

Zabava

04.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara godinama nije u dobrim odnosima sa Viki Miljković, a sada je potvrdila da ne može da je smisli i da ne prati njen rad na muzičkoj sceni. Dok je davala izjavu za jednu TV emisiju, htela je da ubrza intervju kako bi popila piće.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ /ST/Dragan Kadić
Dara i Viki

- Jedva čekam da popijem jedan viski-kolu! Požuri - rekla je ona uz osmeh, na šta ju je voditelj upitao da li zna da je njena koleginica Violeta Viki Miljković obrisala spot za svoj veliki hit s početka karijere "Koka-kola, malboro, suzuki", u kom se pojavila na traktoru, Bubamara je prvo okrenula očima, a onda je ipak dala odgovor po kome smo mogli da zaključimo da njih dve i dalje nisu u dobrim odnosima.

Bubamara i Miljkovićeva godinama nisu u dobrim odnosima, a to traje i danas

- Ne znam, ne pratim njen rad. Idem da popijem nešto i da uživam - rekla je pevačica kroz osmeh.

Podsećanja radi, Dara i Viki su već godinama u lošim odnosima, a sve je počelo kada je Bubamara u garderobi "Granda" prepevala koleginičinu pesmu "Mahinalno" u "Vaginalno". Nakon toga je usledio niz uvreda i sa jedne i sa druge strane, a da li će se rat nastaviti, pokazaće dani pred nama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading