OTKRIVAMO! Pevačica i glumac kriju romansu: Milica i Strugar tri meseca u tajnoj vezi!

Autor:

Zabava

04.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar otkrili su u oktobru prošle godine da provode vreme zajedno, ali su svoj odnos javnosti predstavili kao druženje. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevačica i glumac su već tri meseca u vezi, a svoju romansu su krili od javnosti.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Petar i Milica

Naime, izvor blizak paru navodi da su želeli da što duže uživaju daleko od očiju javnosti u svojoj ljubavi, te da zbog toga nisu želeli da priznaju da su zajedno.

- Milica i Petar upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i odmah je bilo jasno da među njima postoji hemija. Prvo su se zaista družili i bili na okupljanjima u istom društvu, ali je ubrzo njihov odnos postao intimniji. Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, to jest zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpeti veliki pritisak ako izađe u javnost - počinje izvor priču i nastavlja:

Petar i Milica jedno drugom lajkuju sve objave i stavljaju srca u komentare

- Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su pretpostavili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihova veza izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju.

Foto: Instagram/printscreen

Objavila zajedničku fotku

Todorovićeva često na svom Instagram profilu kači zanimljive snimke, a jedna njena objava zagolicala je maštu mnogima. Naime, ona je u oktobru objavila par fotografija sa glumcem Petrom Strugarom, a javnosti tada još uvek nije bilo poznato da li se oni samo druže ili između njih postoje neke simpatije.

- Što se tiče Petra, on je generalno neko ko ne voli da deli detalje svog privatnog života sa medijima i uglavnom govori o poslu ili konjima, pošto se aktivno bavi jahanjem i to mu je velika ljubav. Ostalo se trudi da sačuva za sebe, tako da je i on bio saglasan sa tim da još neko vreme kriju vezu. Kako su već tri meseca zajedno, odlučili su da uskoro obelodane ljubav, ali još uvek to nisu učinili - završava izvor Srpskog telegrafa.

Todorovićeva se sa Strugarom viđa od oktobra, a svega mesec dana ranije raskinula je petogodišnju vezu sa Milošem Paunovićem

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Da li će Petar biti Miličin gospodin pravi

U prilog ovim navodima govori i to što Milica i Petar jedno drugom redovno lajkuju objave na društvenoj mreži Instagram, a Milica mu je u više navrata pisala i emotikone srce, poljubac i slično. Milica, takođe, ne propušta priliku da prokomentariše svaku objavu na kojoj je Petar sa svojim konjem Aresthom, gde je takođe ostavila emotikon srca svaki put.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Petrom, kao i sa Miličinim PR, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko meseci raskinula petogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, što je začudilo mnoge njene obožavaoce budući da je sve ukazivalo na to da će se par venčati.

Foto: youtube.com/printscreen

Petrov konj u Miličinom spotu

Milica Todorović objavila je novu pesmu "Ljubav manje" 27. novembra, a u kadrovima se u više navrata vidi prelep konj. Kako saznajemo, Todorovićevoj je upravo njen dečko Petar dao svog konja Arestha za potrebe snimanja.

- Milica je oduševljena time koliku ljubav Petar gaji prema konjima, posebno prema svom miljeniku Aresthu. Ona je došla na ideju da konj bude deo spota, što je Petar rado prihvatio - navodi izvor blizak paru.

Zajedno u Budvi

Ako je suditi po Instagram profilima Milice i Petra Strugara, njih dvoje su trenutno zajedno u Crnoj Gori, ta~nije u Budvi. Petar je ju~e na svom instastoriju objavio fotografije Starog grada uz he{tag "dome, slatki dome", a Milica je u isto vreme objavila fotografiju mora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srpkinja

04.01.2020 09:50

Nikad nisam razumeo glumce fudbalere...

Odgovori 10 0
Brka

04.01.2020 10:37

Milica ne voli nikoga.