Drama u domu Viki Miljković: Pevačicin sin zapomaže od bolova, ne može da stane na noge, nalazi lekara loši!

Autor: srbijadanas.com

Zabava

03.01.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške preživeli su svojevremeno pravu dramu kada je njihov tada sedmogodišnji sin jednog jutra ostao paralizovan.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Viki sa sinom i mužem

Kada se zdravstveno stanje Andreja Taškovića pogoršalo, on nije mogao da stane na noge jer su mu stopala zgrčila, a potkolenice bile tvrde kao kamen, ispričala je tada pevačica.

- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: Zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se! - rekla je svojevremeno Viki u intervjuu za jedan magazin.

Kako je navela, odmah joj je bilo jasno da je reč o mišićnom spazmu, ali nije mogla da razume zašto se dešava u oba donja ekstremiteta. Na sreću, analize su pokazale da su u pitanju virusi koji su podivljali u telu deteta, a njihova vrednost bila je uvećana 30 do 40 puta u odnosu na dozvoljeno.

Srećom, maleni Andrej se potpuno oporavio, sasvim je zdrav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading