(VIDEO) Sahranjen otac Slobe Radanovića: Nepregledna kolona ispratila Dušana na večni počinak!

Autor: Pink.rs

Zabava

02.01.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zrenjaninu je danas sahranjen Dušan Radanović, otac popularnog pevača Slobe Radanovića.

RepublikaFoto: instagram.com/printskrin
Sloba Radanović

Nepregledna kolona ljudi ispratila je Dušana na večni počinak, a Sloba je bio vidno skrhan bolom. Podršku mu je sve vreme pružala devojka Jelena Đuričanin. Inače, angažovan je veliki broj pripadnika obezbeđenja na sahrani. Niko od Slobinih kolega nije primećen na sahrani.

Podsetimo, Sloba Radanović objavio je da mu je tata Dušan preminuo na dan dočeka Nove godine. On se tada potresnom porukom oprostio od njega na društvenoj mreži Instagram, a samo nekoliko sati kasnije našao se u jednom restoranu, gde je pevao i zabavljao publiku za doček. Svoj nastup i pesmu "Kocka" te večeri posvetio je svom ocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mama

02.01.2020 13:58

slobo sta ce toliko obezbedjenje na sahrani koju si prodao cega se bojis slobodane ????

Odgovori 11 1
DILA

02.01.2020 19:53

Slobo, imaš srce kao stenu.pok.Dule je bio ljudina u pravom smislu te reči. Pošten,iskren i čestit čovek koji se borio za svoju porodicu koja mu je bila svetnja.Utkao je u vas sve vrednosti jedne parijahalneporodice.Budisiguran da bi želeo da nastupaš tada, zato što je svaki atom snage uložio da postaneš pevač a to jesi.Jedan od najboljih.Neka počiva u miru.Saučešće

Odgovori 2 10