(VIDEO) Zapalila Budvu! Milica Pavlović napravila opšti haos na novogodišnjem nastupu: Publika pala u trans!

Autor:

Zabava

02.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović još jednom je pokazala zašto godinama unazad važi za jednu od najuspešnijih pevačica u našem regonu, budući da je za doček Nove godine opasno prodrmala Budvu.

RepublikaFoto: e-stock
Milica Pavlović

Seksi Senjorita je nastupila u jednom budvanskom klubu, koji je bio dupke pun, i svojom energijom i hitovima je priredila publici doček za pamćenje.

 

Na scenu je izašla pola sata pre ponoći, a za ulazak u 2020. godinu je obukla kostim hrvatske dizajnerke, koji je za nju stigao specijalno iz Zagreba.

Kristalni korset kostim je Pavlovićevoj stajao savršeno i istakao je njeno zgodno telo u prvi plan, pa je dobila brojne komplimente da je za doček izgledala baš poput Barbike.

View this post on Instagram

Hello 2020. ?? ?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Milica je neumorno pevala i đuskala više od tri sata, a publika je posebno reagovala i padala u trans na njene hitove poput pesama "Mogla Sam", "Boginja", "Hej Ženo", "Seksi Senorita", "Tako Mi i Treba", "Tango", "Ne Sećam Se"..

Popularna Senjorita se odmah posle nastupa vratila pravo u srpsku prestonicu i za nekoliko sati ide pravo na Zlatibor, gde će večeras prirediti reprizu dočeka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading