Nikada o ovome nije pričala: Aleksandra Prijović progovorila o teškim scenama iz detinjstva!

Autor:

Zabava

30.12.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović progovorila je o razvodu roditelja koji se desio kada je pevačica imala svega tri godine.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandra Prijović...

- Ja mislim da je bolje da se ljudi razvedu ako ne mogu zajedno - istakla je Aleksandra, dodajući da razume roditelje zbog čega su doneli takvu odluku, da bi se potom osvrnula na one manje lepe scene iz detinjstva.

- Posebno mi je bilo teško kada sam odlazila kod drugarica za vreme praznika, tamo gde su se okupljale cele porodice, a onda bih se ja vraćala u svoj dom, gde su me čekali samo mama i deka. Nedostajalo mi je da tu bude tata i da svi budemo zajedno - priznala je Prijovićka.

- Teško mi je bilo i što sam uvek morala da biram da li ću te godine da provedem praznike kod mame ili kod tate. To mi je najteže padalo - ispričala je.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Aleksandra Prijović...

Priču je ipak zaključila vedrijim tonom.

- Moram da istaknem da mi nikada nije falilo ljubavi. Svi oni su se trudili da mi ništa ne nedostaje. Toliko su bili divni da se sada trudim da im vratim što je više moguće. Činim to sada jer sam svesna koliko su zapravo svi oni za mene uradili tokom života - rekla je Aleksandra u emisiji "Balkanska ulica".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading