Nema više nazad: Najskandalozniji razvodi braka poznatih u 2019!

Autor:

Zabava

31.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je to život! Volim te-ne volim te. Ljubavne veze toliko su nepredvidive, da u trenutku kada pomislimo da volimo nekoga najviše na svetu, sve jednostavno nestane.

Foto: youtube.com/printscreen
Raskidi poznatih

Dešava se i poznatima, a neki od njih su rešili definitivno da stave tačku i razvedu se od osobe koja je za njih bila "jedina".

Foto: instagram.com/bekvalceva, republika.rs
Nataša i Luka

NATAŠA BEKVALAC I LUKA KAZUKIĆ

Kraj njihovog braka obeležilo je fizičko nasilje, kada je Lazukić u aprilu 2018. pretukao pevačicu sa kojom im ćerkicu Katju. Pevačici je nakon ovog incidenta dugo trebalo "da se sastavi", te je tek kasnije ponovo počela da radi i potpuno se posvetila porodici, navodeći da je muškarci ne zanimaju.

Sa druge strane, Lazukić je dobio zatvorsku kaznu od osam meseci zatvora, odnosno tri godine uslovno. Njihov razvod finalizovan je u oktobru 2019. godine, a Nataša je tada izašla nasmejana iz sudnice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Aca Lukas i Sonja Vuksanović

SONJA VUKSANOVIĆ I ACA LUKAS

Njihov brak je doživeo sunovrat kakav niko nije ni mogao da predvidi. Jedan dan su pozirali za nalovnice srećni, demantujući glasine o razvodu, a dan kasnije su već vodili medijski rat.

Lukas je optuživao suprugu da mu je bila neverna i da mu je spletkarila sa prijateljima iza leđa - sve to se odigralo prošle godine, čak i optužbe za nasilje, te je pevač dobio zabranu prilaska, a Sonja i Lukas zvanično su se razveli 12. septembra.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Andrej i Anabela

ANABELA BUKVA I ANDREJ ATIJAS

Bila je to ljubav od koje se "istopiš" kada vidiš njih dvoje u javnosti. Nažalost, svako sunce zaklone oblaci, a nihovo sunce zaklonila je Anabelina ćerka, Luna Đogani, postala učesnik rijaliti šoua "Zadruga". U narodu okarakterisana kao ljubavnica, Luna je stavljena na stub srama, ali, nažalost i njena porodica.

Usledio je veliki pritisak koji je ostavio tragove na duši i Anabele i Andreja, ali i Luninog oca Gagija. Krajem 2018. Anabela je prijavila Andreja policiji zbog nasilja, da bi se ubrzo s njim i pomirila. I taman kada se sve stišalo i svi su pomislili da ovaj bračni par konačno može da nastavi sa svojim životima posle turbulentnog perioda, usledila je objava da se Andrej i Anabela razvode. Njih dvoje su ovo potvrdili, ali su ostali izričiti da su ostali prijatelji.

Iako su mnogi navodili da je njihovu ljubav uništio pritisak oko "Zadruge", Anabela je to demantovala, dodajući da "ima tu još nekih stvari". To "nešto" je otkriveno tek u decembru, odnosno u medije je dospeo snimak iz jednog rehabilitacionog centra, gde se Andrej leči od alkoholizma, a podršku mu pruža upravo Anabela sa celom porodicom. Bivši bračni par ima ćerku Blankicu, a zvanično su se razveli 25. decembra.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Slavica Ćukteraš

SLAVICA ĆUKTERAŠ I VLADIMIR AVRAMOV

Nekada jedna od najpopularnijih mlađih pevačica stopirala je karijeru kako bi se posvetila porodici, ćerki Viktoriji i suprugu, fudbaleru, Vladimiru Avramovu. Par je proveo pet godina u braku, a pevačica se prošle godine vratila na scenu.

Ona i nije mnogo govorila o privatnom životu, te je bilo pravo iznenađenje kada su je u jednoj emisiji pitali kako uspeva da napravi balans između posla i braka, izjavila da su se ona i Avramov razveli u novembru.
 

RepublikaFoto: Prntscrin
Ana i Nikola

ANA KOKIĆ I NIKOLA RAĐEN

Njih dvoje bili su pravi par iz snova za koje smo se nadali da se nikada neće razići, ali i Ana Kokić i Nikola Rađen rešili su da stave tačku na svoju ljubav. Kako je Nikola bio poslovno angažovan u Moskvi, bilo je sve manje vremena da se ovi golupčići posvete jedno drugom.

Viđali su se isključivo kako bi Nikola uspeo da vidi ćerke Ninu i Teu. Nekako su previše bili zaokupljeni svojim obavezama, a čuvali brak zbog ćerki, kada su shvatili da više među njima nema žara. Rešili su da se raziđu početkom 2019. godine, dok su papire za razvod braka potpisali u julu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading