Dobili najlepši poklon: Poznate ličnosti koje su se u 2019. ostvarili kao roditelji!

Autor:

Zabava

31.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One su razlog zbog kojeg se svi smejemo, ali i plačemo od sreće.

Foto: instagram.com/printscreen
Nikolina, Aleksandra i Bojana

Zbog njih smo neizmerno srećni i uživamo u svakom njihovom pogledu, osmehu, iščujući njihove prve korake i reči - bebe.

Srećom, ima ih sve više svake godine, te donese radost kako nepoznatim ljudima, tako i poznatim ličnostima, te su se u ulozi roditelja ostvarile brojne zvezde, neko prvi put, a nekoga su rode posetile ponovo.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Aleksandra i Filip Živojinović

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ - SIN ALEKSANDAR

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prošle godine oduševili su javnost glamuroznim venčanjem, a samo nekoliko dana kasnije u javnost je dospela vest da je pevačica u blagoslovenom stanju. Aleksandra je 6. marta na svet donela sina Aleksandra.

RepublikaFoto: printscreen/.instagram.com/gagicmarina
Marina i Darko

DARKO LAZIĆ I MARINA GAGIĆ - SIN ALEKSEJ

Darko Lazić krajem 2018. doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, koja mu je iz korena promenila život. On je preživeo težak udes, a tokom perioda kada su se svi molili za njegov oporavak stigla je i jedna nada i motiv za pevačevu borbu da bude što bolje i kasnije pazi na svoje zdravlje, a to je da je njegova partnerka Marina Gagić u drugom stanju.

Pevač je prebrodio sve nedaće koje su mu se našle na putu, te danas uživa u porodičnom životu sa Marinom i njihovim sinom Aleksejom, koji je došao na svet 24. juna.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Danijela Karić i Ivan Mileusnić

DANIJELA KARIĆ I IVAN MILEUSNIĆ - SIN MAKSIM

Danijela Karić udala se 8. marta 2019. za koreografa Ivana Mileusnića. Već tada ona je pokazala trudnički stomak, a 9. septembra na svet je donela sina Maksima.

Par dana nakon porođaja, Danijela je izašla iz porodilišta, a ispred su je dočekali pripadnici sedme sile, kao i njena deca, što je pevačicu dovelo do suza. Ivanu Mileusniću ovo je prvo dete, dok je Danijeli treće.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Miloš Ivanović i Dragana Džajić

DRAGANA DŽAJIĆ I MILOŠ IVANOVIĆ - SIN OGNJEN

Dragana Džajić 16. decembra donela je na svet dečaka Ognjena i tako pred kraj godine ulepšala harmoniju u svom braku sa Milošem Ivanovićem, bratom slavne teniserke Ane Ivanović. Njih dvoje su se venčali 25. maja ove godine i okupili krem srpske elite.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolarokvic
Nikola Rokvić i Bojana Barović

BOJANA BAROVIĆ I NIKOLA ROKVIĆ - SIN SIMEON

Bojana Barović i Nikola Rokvić venčali su se 2016. godine, iste godine dobili i ćerkicu Leonu, a dve godine kasnije, par je saopštio javnosti da će po drugi put postati roditelji. Njihov sin Simeon, rođen je 25. februara 2019.

RepublikaFoto: instagram.com/krisradenkovic
Kristina Radenković

KRISTINA RADENKOVIĆ I NIKOLA RADOJEVIĆ - SIN ROGAN

Jedno od TV lica koje gledaju milioni gledala zahvaljujući kvizu Slagalica, Kristina Radenković, na kratko je odsustvovala sa posla. Razlog je, naravno, opravdan, jer je morala da se pazi tokom trudnoće. Voditeljka je 22. novembra na svet donela dečaka Rogana. Dečak je dobio ime po knezu Roganu iz Gorskog vijenca. Kristina i njen suprug Nikola Radojević imaju i trodišnju ćerku Taru.

RepublikaFoto: instagram.com/acazivanovic_official
Ivana i Aca Živanović

ACA I IVANA ŽIVANOVIĆ - SIN MATEJA

Pevač Aca Živanović učestvovao je u rijaliti šou programu "Farma", a potom se povukao iz medija. Godine 2019. ponovo je dospeo u javnosti, zahvaljujući lepoj vesti da su on i njegova izabranica Ivana 7. oktobra postali roditelji dečaka Mateje.

Ana i Bastijan

ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER - SIN LEON

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčali su se 2016. u romantičnoj Veneciji, a nešto kasnije postali su roditelji sina Luke. Rode su ih ponovo posetile i ove godine, te su dobili i drugog sina. Ana i Bastijan se nisu medijima saopštili ime njihovog mesimca, ali pripadnici sedme sile preneli su da je mališan dobio ime Leon.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nikolina Kovač i Saša Kapor

NIKOLINA KOVAČ I SAŠA KAPOR - ĆERKA NIKOLETA

Pevačica Nikolina Kovač i njen kolega Saša Kapor upoznali su se u "Grandu", a potom su i započeli svoju ljubav. Par je 2013. dobio sina Nikolaja, a njihov mališan sada je dobio i sestricu Nikoletu, koja je došla na svet 26. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading