PAZI, PAPARACO: Zanimljive fotografije poznatih u 2019. koje su isplivale u javnost!

Autor:

Zabava

31.12.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti su u 2019. godini pored raznih svađa i se*s skandala imale i svoje blistave momente sa fotografijama koje su izašle u javnost. Mi vam prenosimo neke od zanimljivijih, u kojima su pokazale i više nego što je trebalo, ali i drugu stranu svojih ličnosti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas

Aca Lukas i "šećer za vanilice"

U javnosti se pojavila pevačeva  privatna fotka kako leži na krevetu, a na stolu mu se nalazi telefon prekriven belim prahom i kesica iste sadržine. Aca se branio da to nije kokain, već šećer u prahu od vanilica. Fotka je naišla na veliki broj komentara u javnosti. 

Foto: twitter.com/printscreen

 

Kija Kockar i srednji prst novinarima

 

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Kija Kockar

Kockareva je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i da jasno zna da stavi do znanja bilo kome kada joj nešto ne odgovara. Ona je uslikana po povratku sa puta, ispred svoje kuće, kako pokazuje srednji prst fotoreporterima koji su je tada pratili. 

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov

Luna Đogani i gaćice

 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Luna Đogani

Pobednica Zadruge 2 Luna Đogani se na finalu ove sezone malo više zanela sa suknjom koju je tada nosila i pokazala svoje međunožje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Karleuša i gola guza

 

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Jelena Karleuša

Pop diva se pojavila na finalu "Zvezda Granda" u veoma izazovnoj kombinaciji. Nosila je svetlucavu zelenu haljinu koja je na leđima imala veliki izrez do same guze. Fotoreporteri su pratili svaki njen pokret kako bi uslikali Karleušinu zanosnu pozadinu  i u jednom momentu su i uspeli u tome.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ

 

Muharem Serbezovski i pljuvanje u čašu

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Muharem Serbezovski

Pevač je na snimanju jednog novogodišnjeg programa zgrozio javnost jer je ispirao svoju usnu šupljinu vodom iz čaše iz koje je pio. Kada je završio radnju tu istu vodu je ispljunuo u čašu i vratio na sto.  

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading