Ovakvi skandali ne postoje ni u serijama: Najveći estradni ratovi u 2019. godini!

Autor:

Zabava

01.01.2020

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji praznici nas uvek podsete na to kako treba da oprostimo jedni drugima i svi živimo u miru i slozi, pesmi i veselju.

Foto: youtube.com/printscreen
Ceca, Aca, Dragana i Jelena

Međutim, poznate ličnosti kao da se ovog pridržavaju samo tokom Nove godine i Božića, a potom nastave da vode ratove sa svojim kolegama, propraćene salvama uvreda.

Bilo ih je i ove godine, a neke od njih, izazvale su veliki odjek u javnost, te su tako i obeležile 2019.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ,M. RAFAILOVIĆ
Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović

JELENA KARLEUŠA I CECA RAŽNATOVIĆ

O, da! Ovaj rat se nastavio i u 2019. godini, ali i dobio svoj epilog, ovaj put na sudu. Da podsetimo, Ceca je tužila Jelenu Karleušu još 2010. Zbog pevačicinog otvorenog pisma u kojem je vređala folk divu, njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića, ali i decu Anastasiju i Veljka, tada još uvek maloletnu.

Njih dve su se našle na sudu tek devet godina kasnije. Jelena je nekoliko puta tokom svih godina i izbegla susret sa pevačicom na sudu. Jedne godine, njih dve su se i našle na sudu, ali dogovor nije postignut. Ipak, 2019. njih dve su se našle, nadamo se i poslednji put na sudu, ovaj put uspešno, te su se i pomirile, bar sudskim putem.

RepublikaFoto: instagram.com/senoritamilica, prntscreen
Jelena Karleuša i Aca Lukas

JELENA KARLEUŠA I ACA LUKAS

Ove dve zvezde godinama imaju uspone i padove u svom odnosu. Ove godine, on je bio u padu, odnosno, žestoko su se posvađali, nakon što je Jelena poručila Ceci Ražnatović da "ne nagovara jadnog Lukasa da je pljuje".

Jelena je ponovo tom prilikom udarila i po Cecinoj deci, a onda se umešao se i Lukas, koji joj je poručio da može da zaboravi na njega, kao i da se pokajao što ju je branio tokom skandala koji je izbio nakon pevačicine afere sa Ognjenom Vranješem. Jelena je tada nazvala Lukasa "bivšim prijateljem koji se priklanja klanovima" i tvrdila da ga je jedino ona poštovala. Ipak, na Instagramu mu je ironično poželela smrt, što je šokiralo javnost.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa, ST/N. PANČIĆ
Lepa Brena i Aca Lukas

ACA LUKAS I LEPA BRENA

Najveća zvezda bivše Jugoslavije i najpopularniji srpski folk pevač godinama nisu razgovarali, ali za to skoro niko nije znao sve do leta 2019. godine, nakon nastupa Lepe Brene na festivalu Music Week. Lukas je tada ismejao Brenin stajling. On je ismejao dekoraciju koja se našla na Breninoj glavi, a njen kompletan nastup uporedio sa cirkusom. Ipak, postoji pozadina ove priče - Lukas je kivan na pevačicu jer je u dobrim odnosima sa njegovom bivšom suprugom Sonjom Višnjić. I to nije sve, Lukas je čak optužio Brenu da mu je radila iza leđa, dok je dolazila u njegovu kuću.

- Ovo ljudsko smeće i glibavo go*no je meni dolazilo u kuću i radilo mi o glavi. Ovo go*no, koje mi glumi najboljeg prijatelja. To đubre je držalo moje dete u krilu dok je njenom tati radilo o glavi. A ja sam danas za njenog Viktora spreman da ubijem! Nije on kriv što mu je keva najveće go*no i najlošiji čovek kog sam upoznao. Takav smrad se ne rađa - opleo je pevač brutalno po koleginici pre nekoliko meseci na Instagramu.

Brena nikada nije komentarisala ove Lukasove optužbe, bar ne u ovoj godini.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Andreana Čekić i Gabrijela Pejčev

ANDREANA ČEKIĆ i GABRIJELA PEJČEV

Tokom 2019. godine, svi su pričali o Andreani Čekić i njenoj vezi sa oženjenim Markom Miloševićem. I dok su svi istovremeno prozivali Čekićevu kako se razvela da bi uplovila u vezu sa Miloševićem, ona je stala pred kamere i navela da je njen brak pukao zbog neverstva njenog supruga Ivana Miladinovića. Ona je čak pred kamerama navela ime njegove ljubavnice, a u pitanju je njena koleginica Gabrijela Pejčev. Pevačica hita "Luda po tebe" nije dozvolila da se na ovaj način provlači po medijima, te je brutalno odgovorila Čekićevoj.

- Draga koleginice Andreana Čekić, ne znam koji je tvoj razlog da mi se nakačiš niotkuda i ni zbog čega, ali ajde da pokušamo da saznamo! Ako si već u nešto ubeđena i tvrdiš da je tačno, zbog čega tvoji napadi nisu krenuli onda kada si počela da "sumnjaš" u bilo šta? Sada si odjednom rešila da ne želiš nešto da trpiš. Umesto da se pozabaviš time i da se razvedeš od jednog, a drugog da razvedeš, ti se baviš mojim životom. Aman, ženo, idi drži neku dijetu, treniraj, radi nešto pametno (to ti je moj prijateljski savet) - napisala je Gabrijela i dodala:

- Od svega Bog ti je dao jedino glas, pošto mozga očigledno nemaš, jer da imaš, rešila bi ovo drugačije, ne preko novinara! Ali, Bože moj... marketinga nikad dosta. Što je najgore, gotivila sam te jako, kao što gotivim svaku svoju koleginicu i u meni nema ni grama sujete, jer sam izuzetno zadovoljna sobom. Sada već mogu da kažem da za kolegijalnost ne znaš, a još manje za ljudskost. Trpim te mesec dana, ni na jednu tvoju optužbu nisam reagovala, ali moram, bezobrazluk minus beskonačno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda Specijal
Marinko Rokvić i Nada Topčagić

NADA TOPČAGIĆ I MARINKO ROKVIĆ

U trenutku kada je Marinko Rokvić slavio zbog rođenja svog unuka Simeona, morao je da se bavi i estradnom dramom vezano za koleginicu Nada Topčagić. Naime, nakon rođenja Marinkovog unuka, pevač je izjavio da je pozvao pevačicu da mu peva na veselju povodom radosnog trenutka, a ona mu je zauzvrat tražila 500 evra. Pevačicu je ovo mnogo pogodilo i prekinula svaki kontakt sa kolegom.

Međutim, ova neprijatna situacija se nije završila ovde. Naime, Nada je gostovala u emisiji "Zvezde Granda - Specijal", gde se odjednom u studiju pojavio Marinko i pred Sašom Popovićem i milionima gledala ponovo izrekao ono što je i u medijima, da je Topčagićeva tražila od njega 500 evra, da bi se pojavila na slavlju i zapevala svoje hitove.

- Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se bio sin. Ti si rekla: "Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari". Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 evra, pa se pojavila kod nas. Ljudi, verovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče - rekao je Marinko Rokvić, dok je Nada Topčagić bila u šoku.

- Jesam ja uzela 500 evra? Molim vas, nisam uzela pare, ljudi! - rekla je ona, a potom pokupila stvari i napustila emisiju.

Ona je nakon izjavila da nikada više neće sarađivati sa "Grandom" i Sašom Popovićem, optuživši ga da je iskoristio ovu nemilu situaciju zbog rejtinga, a tabloidi su prenosili da su sa pevačicine strane pale ozbiljne kletve upućene Popoviću, Rokviću i njihovoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading