Humanitarna akcija: Lepota različitosti uz Deda Mraza

Autor:

Zabava

28.12.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru manifeastacije Beogradska zima, u holu Kombank dvorane 26. i 27. decembra održane su kreativne radionice Deca pomažu deci dizajnerke Suzene Perić.

RepublikaFoto: Andrija Jorgić
Humanitarna akcija

Time je u praznničnom raspoloženju i vedroj atmosferi završen ovogodišnji ciklus ove humanitarne akcije kojom je Suzana Perić sa svojim timom posetila mnoge škole i dnevne boravke za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije.

Oba dana, deca su svoju kreativnost ispoljavala praveći ukrase za novogodišnje jelku, kao i čestitke, u čemu su im pomagale i mnoge poznate ličnosti. Prvog dana decu su pomagali   glumica Ana Sakić, voditeljka i manekenka Tijana Stojisavljević, fudbaler Slobodan Stanojlović, stilista i voditelj Filip Maksimović.

RepublikaFoto: Andrija Jorgić
Rad sa decom

Tu su bili i direktorka Serktora za preduzetništvo Privredne komore Srbije Branislava Simanić i direktor Borbe Andrija  Jorgić. Drugog dana sa mališanima se družila voditeljka Dea Đurđević, pevačica i plesačica Slađana Ivanišević,  kreator Saša Milojković, fudbalerka Željka Belovan, ali i njene koleginice iz ženskih fudbalskih klubova Sloga i Zemun.

Foto: Andrija Jorgić
Deda Mraz uveseljavao decu

Nakon što su zavrili sa pravljenjem ukras i okitili jelku, deca su aplauzom pozdravila Deda Mraza koji im je uz pesmu i igru podelio novogodišnje paketiće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading