Radanović otvorio dušu, pa priznao! Sloba: Pevao sam za 1.000 dinara

Autor:

Zabava

28.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je prvi put progovorio o svojim počecima i priznao da mu nije bilo nimalo lako, te da su ga iskusnije kolege u to vreme šikanirale.

RepublikaFoto: instagram.com/radanovic_sloba_fp
Sloba Radanović

Otkrio je da je pevao po kojekakvim mestima samo da bi zaradio koji dinar, ali isto tako je pomenuo jednog čoveka kojem će biti zahvalan ceo život.

- Kada sam počinjao da pevam, iskusnije kolege su me uglavnom šikanirale, govorile da će mi se javiti, pa me nisu nikad zvale. I pored talenta za pevanje, niko nije hteo da mi pruži šansu. Borio sam se da se malo pročuje za mene po okolini. Pevao sam kad me pozovu kojekuda, za 1.000 dinara, nekada i za bakšiš samo - napisao je Sloba u opisu fotografije na kojoj je sa pevačem Goranom iz Zrenjanina, koji mu je mnogo pomogao u životu.

Foto: e-stock agency
Sloba Radanović

- Nisam imao svoj mikrofon. Kada bih imao neku tezgu, on mi je pozajmljivao svoj, a sebi je mikrofon nalazio kod drugih. Kakav je to brat. On je i danas omiljeni pevač u Zrenjaninu i okolini. Hvala ti na svemu, brate moj - zaključio je Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
zavodnik

28.12.2019 09:00

Slobodan bi sada trebao da pomogne bratu svome Goranu. Ali se ne oseća dužnim da on nekome pomogne.

Odgovori 14 1
Stojanko

28.12.2019 14:17

Lažov samo sada govorio istinu ali prećutao da ga je supruga Kija Kockar odvela do zvezda.

Odgovori 13 0
Šofer

28.12.2019 21:45

Kija Kockar uhvatila Slobu za ruku i odvela na takmičenje Pinkove zvezde. Organizovala glasače i odlaske navijača u Beograd pa, zahvaljujući njoj jedva osvojio III mesto. Da nije Kije još bi pevao po selima oko Zrenjanina.