(FOTO) Miljković posle Lune krenuo dalje sa svojim životom, pa već našao novu devojku? Otpratio sve žive sa Instagrama, samo ovu lepoticu zapratio!

Autor:

Zabava

27.12.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković nedavno je raskinuo sa pevačicom Lunom Đogani, a sve je šokirao njegov potez kada je sa svog Instagrama otpratio sve profile, te ostavio da prati samo svoj brend koji je nedavno pokrenuo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Miljković...

Iako u medijima govori da sa njegove strane još postoje osećanja prema blogerki, te da njih dvoje imaju sasvim druge poglede na svet zbog čega su i raskinuli, čini se da je Miljković krenuo dalje sa svojim životom, a mnogi su posumnjali da on ima novu devojku.

Naime, Marko je sinoć na kratko zapratio jednu lepoticu po imenu Dejana, a onda ju je ubrzo i otpratio.

Foto: instagram.com/marko.miljkovic
Miljković zapratio Dejanu...
Foto: instagram.com/dejana_mijovic
Dejana Mijović...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Anton

27.12.2019 13:14

Zivot ide dalje.

Baby

27.12.2019 16:12

Zgodna zena. Bravo Miljkovicu ako je istina.

Jelena

29.12.2019 18:54

Ova zena Dejana se oglasila i objasnila da Marka uopste ne poznaje ali se desilo to da je neki dan po prvi put otkljucala svoj nalog i da su svi ljudi koji su joj slali zahtev za prijateljstvo tokom godina, a medju njima i Marko automatski postali pratioci, Marko kad je to video odmah je otpratio, to je cela prica, ona nije Markova nova devojka.