(FOTO) Darko Lazić opasno uvredio našu poznatu pevačicu: Duguje joj ogromne pare, a sada je izbegava i krije se?!

Autor: Star

Zabava

27.12.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Darko Lazić tvrdi kako je vratio sve dugove koje je imao, njegova koleginica Zorica Marković ističe da je to daleko od istine.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Darko Lazić...

Naime, Markovićeva je pre ulaska u "Zadrugu 3" otkrila da joj folker i dalje duguje novac.

- Ja nisam u kontaktu s njim, ali ga volim kao pevača. Žao mi je zbog svega što mu se izdešavalo u životu. Ja sam njega sto puta ispoštovala i častila, ali on mene nije ispoštovao, izneverio me je - počela je priču pevačica.

- Pre četiri godine je došao u moju kafanu i napravio veliki ceh, a nije imao da plati. Obećao je da će doneti pare sutra, a od tada je prošlo četiri godine. Nije to ni tako mala suma, ali ja smatram da ako smo se poštovali, da onda treba te pare i da mi vrati. Neću mu tražiti kamatu, samo neka donese ono koliko je dužan. Menja stalno brojeve telefona, poslala sam mu skoro poruku i on mi uvek odgovori da će doneti sutra, ali se to nije desilo - dodala je Zorica, pa poslala Laziću javnu poruku:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković...

- Evo, ako pročita, neka se seti i neka donese svoj dug. Ja to ne opraštam ne zbog para, već zbog poštovanja. Ovo nisam očekivala od njega - rekla je Markovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading