(FOTO) Poslednja objava Jelene Karleuše napravila haos: Pevačica nikada do sada nije OVO uradila, svi gledaju i ne veruju!

Autor:

Zabava

26.12.2019

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko mnogo vodi računa o svom izgledu, naročito kada ima nastupe ili snimanja. Vodi računa i o najmanjim detaljima, što od odabira odeće, do aksesoara.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša...

Ipak, jedna stvar koju nikada ne zanemaruje su i njeni nokti. Karleuša nema problema sa eksperimentisanjem, pa smo tako imali priliku da vidimo kako često mijenja i oblik i boju noktiju.

Iako se najčešće odlučuje za dugačke nokte, tzv. "balerina" oblik, ovaj put je rešila da ih skrati, ali ne samo to.

U skladu sa novogodišnjim raspoloženjem, izabrala je šljokice, umesto jednobojnih.

Sigurni smo da se mnoge devojke odlučuju za nešto slično, s obzirom na to da je proslava nove godine odlična prilika da izađete iz "sigurne zone" i probate nešto drugačije.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelenini nokti...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasko

28.12.2019 22:14

Dali moze da se nesto desi bez kurleusu,otvorim sport ona,otvorim astronomiju ona,ovorim svuda ona ko zec iz sesira,a odvratno ponasanje je primer da deca uce u skolu