Poslednja vest: Igor Kojić sam odveo Severininog i Milanovog sina iz Hrvatske!

Autor:

Zabava

26.12.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić još jednom je pokazala koliko je nemarna i nezainteresovana majka! Nakon što je hrvatski sud doneo privremenu odluku da mali Aleksandar provodi više vremena sa ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, nego sa majkom, pevačica se odlučila na korak koji je šokirao javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/severina, Privatna Arhiva
Severina i Igor...

Poslednja informacija do koje je došao Srpski Telegraf zaprepastila je čitavu naciju ali i region. 

Naime, mali Aleksandar trebalo je da katolički Božić provede sa majkom Severinom, međutim pevačica se osmelila da svom sadašnjem suprugu Igoru Kojiću bez imalo griže savesti, da dozvolu da dete odvede na Hilandar i to bez prethodne najave i odluke suda.

Kako objašanjava naš izvor, Severina, Aleksandar i Igor 14 sati putovali su do Soluna, gde je pevačica odsela u jednom hotelu. Sa druge strane, Igor i Aleksandar nastavili su put koji nije nimalo naivan, s obzirom na to da im je trebalo bar dva puta sata brodom da stignu do ostrva, a onda i čitav sat peške da stignu do samog manastira. 

Ako se ima u vidu da su uslovi puta su i više nego nezahvalni, naročito jer je zima, jasno je da se samo neodovorna majka mogla odlučiti da svoje sedmogodišnje dete izaže ovako nebezbednom putu.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Severina i Igor...

Da stvar bude još gora, Igor Kojić nema prava da uzima dete, a pogotovo ne da ga sprovodi kroz dve države i uvodi u treću.

Severini ovo nije prvi put da svojim postupcima šokira javnost.

Podsetimo, ona je u četvrtak, 12. decembra, u vreme kada joj je sud dodelio da može da bude sa sinom Aleksandrom, bila u kafiću sa drugaricama. Severina je ostala u kafiću više sati, dok joj je sin to vreme, koje je trebalo da provodi s majkom, u stvari provodio s njenom rođakom. U najmanju ruku licemeran postupak pevačice, koja pokušava javnosti da pokaže kako je ona žrtva, "jadna majka", kako je njoj "oduzeto" dete, a sa kojim ona, uistinu, ni ne želi da naročito da provodi vreme, čak i kada joj je sud dodelio to pravo.

RepublikaFoto: printscreen/index.hr
Severina Kojić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Szršljen

27.12.2019 10:06

Mali vitez Koja služi "tetki domaćici"kao dailja.Šta će mali onjušio kod matore miris mora pa poludeo,dok deka Koja krivi i trlja brčiće.

Goran

27.12.2019 13:28

Majka se neodgovorno ponaša prema detetu.