(FOTO) Buba Koreli fotošopirao mu*a: Reper se slikao u gaćama i šokirao fanove!

Autor:

Zabava

25.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok pojedine pevačice pribegavaju fotošopu kako bi smanjile struk ili obim nogu, Buba Koreli primenio je isti program, ali da bi povećao muškost. Fanovi su bili u čudu kad je Buba objavio svoju fotografiju u donjem vešu, ispod kog se ocrtava njegova muškost, koju je, sudeći po fotografiji, produžio u fotošopu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Buba Koreli

Naime, repera su odale ivice zida, koje su se prilikom fotošopa iskrivile toliko da je svima bilo očigledno da se Buba zaigrao sa programom za ulepšavanje.

Tako se sporna fotografija brzinom svetlosti proširila po Tviteru i izazvala podsmehe, a neki od fanova, uglavnom ženske populacije, bili su zgroženi, dok se pripadnicima gej-populacije ovaj Bubin potez i te kako dopao. Na jednom gej-profilu podeljena je slika Korelija ispod koje su većina pristalica LGBT populacije napisala kako bi sve dala za noć sa Bubom.

Odvratan mi je, ali tako bih vodio ljubav sa njim da nemam reči, stoji u jednom od tvitova koje je napisao gej

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Odvratan mi je, ali tako bih vodio ljubav sa njim da nemam reči - stoji u jednom od tvitova.

Sa druge strane, pripadnice nežnijeg pola bile su zgrožene:

- Fuj, Buba Koreli u crvenim gaćama gde se nazire onaj jadni polni organ.

Kako bismo saznali koliko je tačno povećao polni organ, pozvali smo Korelija, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Foto: instagram.com/ognjen_vranjes/ST/D. LUKIĆ

Karleuša optužila Vranješa da ima mali

Nije samo Buba Koreli primenio fotošop kako bi svoju muškost izbacio u prvi plan. Naime, Jelena Karleuša je tokom afere sa Ognjenom Vranješom objavila njegovu nagu sliku, ispod koje je napisala:

- Poslala mi je jedna koleginica sliku mikroku*čića Vranješa pošto šalje svima - stajalo je u opisu slike na kojoj Ognjen pozira nag, a u prvom planu je njegova muškost.

Samo nekoliko sati kasnije Vranješ je preko posrednika objavio fotografiju svog vršnjaka, koji je mnogo veći od onog koji je Karleuša objavila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading