Zvezda Jutjuba opet šokira: Baka Prase ismevao odbornike i Skupštinu!

Autor:

Zabava

25.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenik tinejdžera u čitavom regionu Bogdan Ilić, koji je prepoznatljivost stekao pod pseudonimom Baka Prase kroz video-klipove koje objavljuje na jutjub kanalu, često pretera sa šalom, pa se neretko nađe na stubu srama kao pogrešan uzor mladoj populaciji.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

Posle vređanja devojaka, voditeljke TV Prva, pevačica i mnogih drugih, jutjuber se prekjuče nedopustivo ponašao u Skupštini grada Beograda jer je iz važne državne institucije objavljivao snimke eksterijera ismevajući ljude kojima je tu inače radno mesto.

Iako je povod Baka Prasetovog dolaska u Skupštinu Beograda bio human, budući da je išao na događaj posvećen deci iz prihvatilišta, on je i tu priliku iskoristio da se podrugljivo ophodi prema domaćinu, instituciji gradske vlasti.

Uspeo sam u životu kad sam dovde stigao. Sad sam bos, parkirao sam ispred Skupštine, dočekuju me, rekao je jutjuber

- Uspeo sam u životu kad sam dovde stigao. Sad sam bos, parkirao sam ispred Skupštine, dočekuju me na vratima. Oho-ho, mnogo sam bitan - pričao je jutjuber u lajvu na Instagramu, prikazujući ceo svoj dolazak u skupštinsku salu, kao i parkiran luksuzni crni automobil pored samog ulaza.

Posle nekoliko minuta, kad je seo pored glumca, takođe buntovnog, Viktora Savića, Baka Prase je nastavio sa ironičnim opisima ambijenta koji je pokazivao kamerom.

- Evo me unutra, sad sam ozbiljna glava. Vidi gde sam - podrugljivo je rekao jutjuber. 

Foto: printscreen/TVPink

 Jovan Marić: Baka Prase priča gluposti

Pre dva meseca Ilić je takoreći podigao javnost na noge skandaloznom objavom "dečak ili abortus", aludirajući na to da je njegova devojka možda trudna. Ova objava je šokirala njegove pratioce, pre svega zbog načina na koji je objavio ovako bitnu i privatnu stvar, a nekoliko psihologa je njegovo ponašanje okarakterisalo kao neprimereno.

Jovan Marić je tada za Srpski telegraf istakao da je Baka Prase opasnost za omladinu.

- Baka Prase veoma loše utiče na omladinu onim što izgovara. On je popularan dečko i takvim buntovničkim stavovima podstiče omladinu na razne ludosti i gluposti. Veliki broj fanova mu samo diže ego i on tada i ne vidi gde greši, nego još više pojačava svoje gluposti na sve teme - rekao je Marić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Prekinite sa lažina

25.12.2019 14:26

Prekinite sa lažima!

Bakin najveci unuk

25.12.2019 20:34

Srusicemo mi vas