Božinovska odbila da nastupi na koncertu bivšeg supruga! Goca: On je oženjen i nije mi mesto tamo!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

24.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Rade Vučković večeras će na koncertu u Kombank dvorani sa brojnim zvezdama proslaviti 50 godina karijere.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Goca Božinovska...

Ono što Vučkovića pomalo deprimira je to što je njegova prva supruga Goca Božinovska, sa kojom ima ćerku, pevačicu Jelenu Vučković, odbila da nastupi na koncertu u njegovu čast.

- Zvao sam Gocu da nastupi, ali ona nije pristala. Rekla mi je da je zauzeta, kao i da nije spremna i raspoložena za nastup - rekao je Rade za Srpski telegraf.

Božinovska je za naš list otkrila pravi razlog svoje odluke.

- Rade je sada oženjen i nije mi mesto pored njega na sceni, po meni, ja nisam neko ko bi trebalo da paradira pored njega i sa njim u javnosti jer je čovek uredio svoj život bez mene, toliko godina nismo zajedno. Naša ćerka će nastupiti sa ocem, a ja ću ih gledati iz publike - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Rade Vučković...

Inače, osim Jelene Vučković, koja će prvi put nastupiti sa ocem upravo večeras, Radetov jubilej će uveličati brojne estradne zvezde poput Halida Bešlića, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Lea Martina, Šerifa Konjevića i Ilde Šaulić.

Naša ćerka Jelena će nastupiti sa ocem, a ja ću ih gledati iz publike, rekla je pevačica.

Kompozitor Rade Vučković će samostalno izvesti svoj omiljeni repertoar gradskih i zabavnih pesama, kao što je pesma "Nisam te se nagledao", a izuzetno mu teško pada što je ostao bez jednog od najboljih prijatelja Šabana Šaulića, kojem je napisao velike hitove i koji bi bio prvi pozvan da peva sa njim.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenavuckovic1
Jelena Vučković, Gocina i Radetova ćerka...

- Neopisivo teško mi pada što tog dana sa mnom neće biti Šaban Šaulić, sa kojim sam radio i drugovao. Na činjenicu da ga nema nikada se neću navići, a uoči godišnjice njegove smrti objaviću knjigu o našim zajedničkim dogodovštinama - otkrio je Vučković. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ana

24.12.2019 10:20

geldali smo itervju sa njim na tv i videli da je zaista boi8 jeste dobar muzičar i pevač i kompozitor. Nismo pojma imali. Kći liči na njega i logočno je da se i ona bavi muzikom jer je iz takve porodice.

Blagoje

24.12.2019 10:46

Dovoljno je da sa njim nastupi ćerka Jelena Vučković, kojoj otac treba da pomogne da bi napravila karijeru.