Nemci oduševljeni njenim izgledom: Posle Lepe Brena i ova pevačica dobija lutku sa svojim likom!

Autor: Blic.rs

Zabava

22.12.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina javna ličnost sa ovih prostora koja ima lutku sa svojim likom, a koja neodoljivo podseća na čuvenu Barbiku je Lepa Brena. No, kako "Scena" saznaje, konkurenciju će joj sada praviti i Mia Borisavljević.

RepublikaFoto: instagram.com/miaborisavljevic
Mia Borisavljević

Naime, fabrika na severu Nemačke kontaktirala je pevačicu kako bi je obavestila da želi da napravi lutku sa njenim likom i tražila dozvolu da to uradi, što je Miu posebno obradovalo.

- Kada su je putem Instagrama kontaktirali iz kreativnog tima ove fabrike koja je specijalizovana za pravljenje lutaka, Mia u početku nije mogla da veruje. Mislila je da je neka šala. Kako bi se uverila da je reč o zaista ozbiljnom poduhvatu, Mia im je tražila da joj pošalju zvanični mejl sa svim podacima. U mejlu je bilo napisano da su je kontaktirali videvši njene fotografije na Instagramu, gde su oduševljeni njenim fizičkim izgledom, posebno oblinama koje je krase - kaže izvor upućen u celu priču.

Kako se saznaje, čelnici ove fabrike su tražili da Mia potpiše predugovor oko realizacije projekta, te da dođe kod njih kako bi se dogovorili oko detalja. Međutim, kako je pevačica sada zauzeta oko novog albuma “Jedna ja” koja izlazi za nekoliko dana, ona je sve to stavila na čekanje za sledeću godinu:

RepublikaFoto: printscreen/instagram

- Miji baš laska što su je kontaktirali jer svaka devojčica kao mala je maštala da ima lutku sa svojim likom. Posebno bi sada bila srećna da se to realizije, s obzirom na to da ima ćerku Emu, koja bi imala prilike da se igra sa lutkom sa likom svoje mame. No, kako je zauzeta oko promocije albuma, ali i čestih nastupa koji su zgusnuti, Mia je morala da kaže Nemcima da će ih posetiti na proleće, kada će imati više slobodnih dana i moći da se posveti tom projektu. Kreativni tim fabrike se složio sa Mijinom molbom, pa će do tada biti u kontkatu sa njom u slučaju da pevačica ima neke predloge kako bi lutka sa njenim likom mogla da izgleda.

Mia je dala svoj komentar povodom cele priče.

- Često dobijam pohvale na račun svog izgleda, što svakoj ženi posebno laska. Pošto još nije realizovano ništa u vezi s tim poslovnim poduhvatom, za sada ne bih komentarisala. Da je lepa ideja, svakako jeste - kaže Mia.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading