Hit na društvenim mrežama: Dok se Biković fotkao na crvenom tepihu, upala mu je nepoznata devojka i šokirala sve!

Autor:

Zabava

22.12.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Biković i "uljez"

Miloš Biković, srpski glumac koji uživa veliku popularnost kako kod nas tako i u Rusiji gde snima mnogobrojne filmove, serije i reklame, je na premijeri jednog filma čiji je deo glumačke postave iznenadio sve prisutne.

Poznato je da Miloša fanovi saleću sa svih strana, pa to nije izostalo ni ovog puta kada je devojka izašla da se slika sa njim.

Naime, crnokosa obožavateljka je samo pozirala pored Bikovića, bez namere da se sa njim pozdravi i upozna ga, a Biković je odlučio da se našali na svoj račun tako što je i on počeo da pozira pored nje. Iako se devojka nije okretala, njemu je situacija bila presmešna.

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

On je ovu anegdotu morao da postavi na svoj Tviter nalog, a izgleda da se klip svideo javnosti pa je za kratko vreme pristiglo dosta komentara i lajkova.

 

 

- Meni je Miloševa reakcija hit ,da imamo više pozitivnih osoba kao što je on, svet bi bio lepši - glasio je jedan od komentara ispod klipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading