Ceca otkrila ko joj je najviše nedostajao: Žao mi je što Marina nije bila na slavi!

Autor:

Zabava

21.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je krsnu slavu Sveti Nikola, veliki broj javnih ličnosti, prijatelja i rodbine su uveličali slavlje.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović...

Folk zvezda je poznata kao dobar domaćin, a za slavu je bila vidno raspoložena, te je podelila zanimljive detalje iz privatnog života koje još niko nije znao, ali i otkrila razlog zbog kog se na slavi nije pojavila Marina Tucaković, njena dugogodišnja saradnica i dobra prijateljica.

- Marina nije u situaciji dugo da sedi na jednom mestu i ja to potpuno razumem. Ona je u fazi oporavka, tako da se mi vidimo privatno, pa se ispričamo i provedemo na naš način - rekla je Ceca, po kojoj se videlo koliko joj Marina fali, budući da su godinama veoma bliske, ne samo poslovno već i privatno.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković...

Slavlje su uveličali i Aca Lukas sa sinom Lazarom Vuksanovićem, koji su celo veče zabavljali goste što pesmom, što anegdotama sa Acinih svirki. Posebno emotivan trenutak je bio kada su se otac i sin latili mikrofona i atmosferu doveli do usijanja. Lukas je počeo sa pesmom "Kad mi dođeš ti" hit Olivera Dragojevića, dok je Lazar uz tatinu pratnju na klaviru otpevao "Oprosti mi što te volim", pesmu Željka Bebeka.

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY
Aca Lukas...

Posebnu pažnju prisutnih je privukao i šarmantni glumac Vuk Kostić, koji je u duetu sa Acom Lukasom otpevao pesmu Bjelog dugmeta "Nakon svih ovih godina". Nakon toga Vuk je seo pored Lukasa, pa je dodao:

- Evo, ljudi, da vidite kako je kada Ceca slavi slavu. Vau, ludo i nezaboravno.

Ceca: Vidimo se nas dve privatno, pa se ispričamo i provedemo na naš način

Osim njih, i Cecina naslednica Anastasija Ražnatović se latila mikrofona, pa otpevala mamin veliki hit "Nagovori majka", koji njen brat Veljko posebno voli.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Anastasija Ražnatović...

Ako ćemo da sudimo po snimcima i slikama, proslava kod Ražnatovića je protekla u velikom stilu, kao i uvek. Domaćini su se potrudili da svakog gosta maksimalno ispoštuju, a gazdarica Ceca je đuskala i bila vidno raspoložena.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Lepa Brena počasni gost kod Viki!

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške takođe su proslavili Svetog Nikolu u novom domu u luksuznom stanu u Beogradu na vodi. Par je tako proslavu povodom useljenja spojilo s krsnom slavom. Među gostima našli su se direktor "Grand produkcije" Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, pevač Boban Rajović, pevačica Jana, ali i Lepa Brena, koja je zaslužila počasno mesto, to jest nju je Viki smestila u prednje čelo. Veselje je potrajalo do kasno u noć, a domaćica je atmosferu sa Nikoljdana podelila sa svojim fanovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading