(VIDEO) Džej Ramadanovski gojazan i bolestan, ali aktivan i dalje: Doktori su mi zabranili da je*em!

Autor:

Zabava

20.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentan i uvek interesantan, pevač Džej Ramadanovski pojavio se na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink, gde je pred brojnim novinarskim ekipama demonstrirao da i dalje može da zapali masu kao što je devedesetih godina radio po celom svetu gde god ima naših ljudi! Džej je pevao i đuskao pred kamerama iako ima 40 kilograma viška i sa ozbiljno narušenim zdravljem usled problema sa srcem, koje je i operisao.

RepublikaFoto: printscreen/radasam
Džej Ramadanovski

- Ljudi, dobro sam sada. Kažu da moram da čuvam srce, ali ja ne slušam doktore, pušim od devete godine i pijem. Kažu, ne bi trebalo ni da je*em, da se ne uzbuđujem previše, ali ja mogu. Nisam bolestan dole, nego gore - kaže Džej držeći se za srce.

Na škakljiva pitanja omaleni pevač odgovara još provokativnije.

- Sad najviše volim pozu umorni kosač, kad ja ne moram ništa da radim, a uživam, a ona mora da se potrudi. Radim i ja, al' nisam fizički radnik, pa da ginem. Cupi moram uvek da imam, a koliko ćemo često da se seksamo, zavisi od toga kakva je riba. Ja se izvinjavam, narode, ali uvek moram neku glupost da odvalim. Što se kaže, pitu s glave mogu da jedu, al' za jogurt moraš da se sagneš dole - bez zadrške je ispričao pevač.

 Džej: Cupi mogu da mi jedu pitu sa glave, al' za jogurt moraš da se sagneš dole

Na pitanje zašto se mnogo ugojio i koliko mu to smeta, Džej je otkrio veliki stomak sa tetovažom i posle šale na svoj račun iskreno rekao da mu je teško jer nema posla kao ranije zbog glasina da ga je izdao glas.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

- Kasandra mi se ugojila (pokazuje stomak i smeje se). Ja sam metar i ćevap, a ugojio sam se 40 kila, ne mogu da idem, jebote. Kao loptica sam, ne mogu da skačem kao '87. na poselu, ali da pevam mogu, a lagali su da ne mogu više da pevam. Zbog toga mi je opao posao i pala cena. Čak su me i sahranili. Došla jedna baba Romkinja kod mene dok sam bio u bolnici i rasplakala se. Kaže: Jao, Džej, sine, pa ti si živ, a ja sam pročitala da si umro". To su teške stvari kad te živog sahranjuju - iskreno se izjadao Džej.

Poželeo je i da obožavaocima pošalje poruku.

- Hoću da kažem narodu da i dalje pevam i da sam srećan i daj bože da mladi pevači dožive moju popularnost. A desi se da loše zvučim, bože moj. Koliko sam se puta ušikao, ne ja, nego svi. Tada ne pevam, već samo dignem ruku i narod peva umesto mene dok mi se ne otvori grlo. I maestralni Toše Proeski se raspevavao. Ja se ne čuvam, samo pljugu za pljugom pušim i onda, kad izađem na binu posle 500 kilometara, kažu Džej krči. Pa krčim, brate, takva pesma - kaže pevač.

Foto: youtube.com/UZIVOteka III

 Adil je pogrešio, ali ako je dobar Ani, i meni je

* Koliko su prijatelji bili uz tebe kada ti je bilo teško i kada si bio bolestan? Da li ti nude novac i sada kad ga nema kao nekada jer retko nastupaš?

- Ćerke su uvek uz mene. Nema ko nije bio uz mene, od Ace Lukasa, Kemala Malovčića... Nudili su i novac - rekao je Ramadanovski, a onda prokomentarisao zeta Adila, na koga je bio ljut kada mu je pretukao ćerku Anu:

- Sa njim je sve super. Bila je to njegova greška. Nije se izvinio, ali smo nastavili dalje, ako je dobar mojoj ćerki, dobar je i meni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading