Preponosna sam: Anabela se prvi put oglasila o Luninom raskidu sa Markom!

Autor: puls

Zabava

19.12.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića iznenadio je celu javnost, a mnogi su očekivali komentar Anabele Atijas na celu ovu priču.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna, Marko i Anabela

Podsetimo, ona je u više navrata otvoreno govorila o tome da njenu ćerku tek čeka mnoštvo veza i ljubavi pre nego što se skrasi pored nekog muškarca za sva vremena, iz čega se dalo naslutiti da je uverena da Marko nije "onaj pravi".

Anabela nije bila raspoložena da mnogo govori o tome, iako je prethodno iscrpno pričala o bivšem suprugu Andreju Atijasu i njegovoj rehabilitaciji.

Naime, na pitanje o tome da li je Luna jaka i kada ostane sama sa njom u njihova četiri zida kao što deluje pred kamerama, pevačica je odgovorila:

- Preponosna sam na sve kako se bori u životu i čvrsto gazi ka uspehu. To je sve - izjavila je Anabela, ne želeći da napravi istu grešku kao kada je podrobno komentarisala sve promene u emotivnoj vezi Đoganijeve i Slobe Radanovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dovla

19.12.2019 11:08

Anabela je u više navrata otvoreno govorila o tome da njenu ćerku tek čeka mnoštvo veza i ljubavi pre nego što se skrasi pored nekog muškarca. Koliko mnoštvo? Stotinak ili pola stadiona.

Odgovori 11 1
Marin

19.12.2019 16:02

Naći će Anabela sebi i Luni dečake vo Makedonija.

Iva

19.12.2019 19:52

Marko i Luna moraju bit zajedno,lepis su ko lutke.

mmm

20.12.2019 08:04

ovoj porodici je potrebna takva edukacija o ljubavi,zivotu vezi ,braku da to nije normalno