Na proslavi Prve televizije najavljene dve nove hit domaće serije "Tate", "Igra sudbine" i spektakularni muzički šou program "The four"

Autor:

Zabava

19.12.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snima se i treća sezona popularne serije "Istine i laži" Zvanice sinoć proslavljale novu sezonu uz Harisa Džinovića

Foto: Promo foto

U prelepom ambijentu event centra “Kopernikus 6 10“, u utorak 17. decembra veliki broj predstavnika biznis, kulturne, medijske i šoubiznis elite svojim prisustvom uveličali su spektakularnu proslavu povodom predstavljanja programske šeme Prve i O2 televizije za 2020. godinu.

Voditeljski par Marija Kilibarda i Jovana Joksimović pozdravile su goste: "Sledeća godina proteći će u znaku velikog jubileja Prve televizije koja slavi 10 godina postojanja. Naravno, tu su i drugi kanali i mediji koji pripadaju ovoj fantastičnoj Kopernikus porodici, O2TV, Play radio, kablovski kanali i portali, a iza našeg uspeha stoji ogroman broj ljudi koji svakodnevno ulažu svoje znanje i energiju kako bi rezultati iz godine u godinu bili sve bolji".

Ono po čemu je Prva prepoznatljiva jeste kvalitetan domaći serijski i sjajan zabavni program koji publika prati u milionskom broju, a upravo takav sadržaj očekuje publiku u narednoj godini prema rečima direktorke prodaje Marije Karan koja je istakla da je grupacija prema svim rezultatima merenja aposlutni vladar među komercijalnim emiterima u udarnom terminu gledanosti od 15 do 60 godina starosti. 

Publiku će sigurno obradovati veliki broj noviteta, a to su dve hit domaće serije koje će startovati u januaru – "Tate" i "Igra sudbine", čija je celokupna glumačka i rediteljska postava na čelu sa produkcijskom kućom Smart media prisustvovala proslavi. Upravo iz kuhinje Smart media produkcije ponikla je jedna od najgledanijih serija "Istine i laži", a na samoj proslavi zvanično je objavljeno da se kreće u snimanje i treće sezone što će obradovati milionske fanove ove serije koja je obarala sve rekorde gledanosti!

Foto: Promo foto

Sve ljubitelje kvalitetnog muzičkog šou programa obradovaće vest da nas u narednoj sezoni Prve televizije očekuje i pravi spektakl sa svetske scene  – "The Four" odnosno "Velika četvorka" koji je u potrazi za mladim talentima u zabavnoj sferi muzike. Ovaj šou predstavlja megalomanski poduhvat imajući u vidu složenost scensko-produkcijskih kriterijuma. 

Najbolji sport i dalje će se pratiti na O2 televiziji – najatraktivnije utakmice Superlige Srbije, Serije A, ABA lige, NBA kao i kik boks.

Takođe je saopšteno da Kopernikus korporacija na ekskluzivnoj lokaciji gradi 10.000 m2 poslovnog objekta i najsavremeniji studio, dok će ukupna ulaganja u program u narednoj godini iznositi 20 miliona evra. Vlasnik i direktor televizije Srđan Milovanović zajedno sa menadžmentom, pozdravljao je zvanice koje su se u rekama slivale u velelepno zdanje Kopernikus 6 10 Event centra na čijim zidovima su se smenjivala TV lica Prve i O2 televizije.

Proslavi su prisustvovali brojni predstavnici medija, glumci, pevači i poslovni svet. Tako smo mogli videti glavnu postavu serije "Istine i laži" – Janu Milić, Zorana Pajića, Anju Mit, Dušana Kaličanina, Bojanu Ordinačev ali i njihove kolege iz novih serija, Milicu Milšu sa suprugom Žarkom Jokanovićem, Marijanu Mićić, Anju Alač, Luku Raco,… Tu su bili i predstavnici biznis i sportske sfere, Zvezdan Terzić, Veselin Jevrosimović, saradnici Prve Žika Jakšić, Boba Živojinović, Goran Stamenković kao i predstavnici medija među kojima je bio i Željko Mitrović. Došli su i Grandovi članovi žirija, Snežana Đurišić sa izabranikom i Đorđe David, kao i Dragan Kojić Keba, Knez, Uroš Đurić, Mili, Niggor, Katarina Kaja Žutić, Jugoslava Drašković. Milica Pavlović je izazvala veliku pažnju prisutnih fotografa, a zablistala su i druga lica - Dragana Mićalović, Jelena Gavrilović, Tamara Paunović, Snežana Dakić, Sanja Kužet, Voja Nedeljković, Nada Macanković, Nikola Rokvić, Neda Ukraden, Zinaida Dedakin, Iva Štrljić, Sofija Rajović, Živana Šaponja Ilić, Ana Mitić, Aleksandra Gudelj, Danijela i Stefan Buzurović, Nevena Madžarević, Miloš Urošević, Filip Čukanović, Dejan Pantelić, Aleksandra Stanišić, Radovan Seratlić, Roksanda Babić, Marija Savić Stamenić i mnogi drugi. Nakon oficijelnog dela programa usledio je sjajan nastup Harisa Džinovića uz čije pesme su se gosti veselili do kasno u noć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading