Svaka hoće svoju sobu: Kija i Katarina otišle zajedno u Ameriku, ali ne žele da se druže!

Autor:

Zabava

18.12.2019

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne žele da se sretnu!

Foto: youtube.com/Premijera Official
Katarina i Kija

Kaća Živković i Kija Kockar su otputovale na zajedničku američku turneju i trude se da sve odrade profesionalno, ali svima je poznato da se njih dve nikako ne mirišu.

Kako bi bilo što manje neprijatnosti, Kaća je zamolila menadžere i organizatore turneje da ih smeste u odvojene sobe, pa čak i da probe budu u različito vreme. I mada Kaća daje sve od sebe da niko ne primeti njihovu netrepeljivost, ipak je poludela jer Kija turneju promoviše kao da je samo njena, piše Star a prenose mediji.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina2789
Katarina Živković

- Kaća je pre puta naglasila menadžeru da hoće odvojene sobe i da ne želi sve vreme da provodi sa Kijom kako se ne bi podžapale jer su već imale raspravu kada su išle zajedno na dodelu Bečkog oskara, pa zatim i na Zadrugoviziji kada su obe bile u žiriju. U avionu nisu sedele jedna pored druge, a u hotelu u Njujorku su imale sobe na različitim spratovima. Izbegavale su se maksimalno, ako Kaća siđe prva na doručak, Kija silazi tek kada je obaveste da joj se koleginica vratila u sobu. Čak su odvojeno i obilazile grad, a Kaću je dodatno izludelo kada je videla da Kija promoviše turneju kao svoju - kaže izvor blizak pevačicama.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Kija Kockar

- Čak i probe imaju odvojeno. Prvo se jedna pojavi, odradi tonsku probu, pa tek onda dolazi druga. Imali su slobodno veče kada su svi otišli u jedan pab, ali je Kaća tada ostala u hotelu, jer nije želela da sedi sa Kijom. Iako se obe ponašaju kada se sretnu da je sve u najboljem redu, one ukupno nisu progovorile ni tri rečenice, sve je jako zvanično i to neslaganje se i te kako primećuje. A obe su britkog jezika, pa se njihov menadžer trudi i izlazi im u susret kako ne bi bilo neprijatnih situacija - rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

18.12.2019 13:26

U tuđini se ljudi zbliže, a ove se razišle.