Skandal: Goga izdala novu pesmu, muž Uroš poludeo zbog naziva, pa je blokirao na instagramu!

Autor:

Zabava

18.12.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog devojke na lošem glasu brak folk zvezde u krizi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goga Sekulić

Goga Sekulić objavila je najnoviju hit pesmu “Devojka na lošem glasu”, koja je izavala pravi bum na estradi, ali i velike probleme u braku folk zvezde. 

Kako saznajemo, Gogin suprug Uroš juce je potpuno poludeo kada je video da pesma nosi naziv “Devojka na lošem glasu” budući da je dogovor bio drugačiji!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goga Sekulić

- Goga je van sebe, čak je zvala svoju glavnu managerkuni producentkinju Biljanu Savić da se pesma povuče jer ne želi probleme u braku! Uroš ju je prvo blokirao na instagramu, a zatim je svoj profil potpuno ugasio! On je dečko uspesan sportista i potpuna mu je nepoznanica estrada! Goga i on su se čuli telefonom budući da trenutno žive na dve adrese, ali je razgovor okončan svađom - navodi dobro obavesten izvor.

Foto: Privatna arhiva
Goga Sekulić

Goga nije odgovarala na naše pozive, a u nastavku teksta možete pošlušati spot za spornu pesmu koja je izazvala haos u braku ove pevacice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading