Goca Božinovska otvorila dušu za Srpski telegraf: Se*s imam, ali pravog muškarca ne!

Autor:

Zabava

18.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Božinovska progovorila je o strahovima, čežnji, emotivnim odnosima i tome kako sebe ne smatra osobom rođenom pod srećnom zvezdom, uprkos tome što je ostvarena i kao majka i kao estradna zvezda.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Goca Božinovska

- Kad bih znala koji je model za sreću, ja bih ga poželela sebi, jer je očigledno da nisam mnogo srećna osoba, na stranu to što, hvala bogu, imam zdravu, dobru, školovanu, vrednu i radnu decu. Što se tiče emotivne strane, tu nisam imala uspeha jer sam danas sama. Izgleda da ja ne znam da izaberem muškarca, pravog i onog koji me zaslužuje. Zbog toga sam sama danas, kad bi valjalo da imam nekog jer su mi deca odrasla i samostalna - rekla je Goca za Srpski telegraf.

Pevačica ne krije da je svesna da odlično izgleda, kao i da joj retko koji muškarac može odoleti, ali ističe da više ne nalazi zadovoljstvo da sa nekim podeli strasti jer teži da bude u stabilnoj vezi.

Goca: Titraću Mirku, Jeleni i Zorani sve dok se ne ožene i udaju

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Goca sa decom Zoranom i Mirkom

- U stvari, da se razumemo, ja nikada nisam sama, ali sam emotivno neispunjena, pa sigurno više od četiri ili čak pet godina. Nemam vezu i pravog muškarca, a za seks se lako snaći i imati ga, to nije problem. Teško je naći pravog, posebno kad ste javna ličnost jer nikada ne znaš da li njega zanimaš kao osoba ili kao pevačica koja je svačija, a verujem da je i do mene problem. Ne mogu puno da pružim nekome jer sam posvećena majka - rekla je Božinovska i otkrila da joj prijatelji prigovaraju što i dalje stalno udovoljava svojoj odavno punoletnoj deci, ćerkama Jeleni Vučković i Zorani Šijan i sinu Mirku Šijanu.

- Stalno me pitaju meni bliski ljudi šta više titram deci kad su svoji ljudi, ali meni je nezamislivo da oni dođu kući, a da im nije sve spremno, i ručak i posteljina i sve što treba. Možda se promenim kad se oni ožene i udaju - ispričala je Goca, a onda joj se iz duše otrglo da joj za sreću nedostaje još nešto.

- Jarko želim unuče i bilo bi dobro da bude po redu, pa da se prvo Jelena ostvari kao majka, a da mene bog pogleda i da me već neko zove bako, ali ona ganja karijeru - zaključila je pevačica. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Izgubila sam mog Šabana

Goca kaže da joj godina za nama nije bila naklonjena budući da su joj dva automobila zapaljena. Osim toga, odlazak legende narodne muzike teško joj je pao.

- Mene kao da je neko ukleo, priznajem da sam sujeverna, pa verujem da, kao što kažu, tri loše stvari idu zajedno, tako da se nadam da će konačno stati moji gubici, pored dva uništena auta, pao mi je i aspirator u kući. Užas, ova godina mi je bila strašna jer sam izgubila i mog Šabana - sa suzama u očima ispričala je Goca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nedeljko

19.12.2019 01:16

deca joj posebno sjajna pogotovo mladi šijan mirko

Odgovori 0 12
Čedo

19.12.2019 20:57

Se*s ima, ali pravog muškarca ne! Onda ima krivog muškarca.