(FOTO) Bila je glavna zvezda dokumentarca "Vidimo se u čitulji": Bivši muž joj je nađen mrtav, a danas je udata za bivšeg fudbalera!

Autor:

Zabava

17.12.2019

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Lazetić udata je za bivšeg fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata po ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji".

RepublikaFoto: youtube.com/Christian Grimes
Sonja Lazetić

Ona je tada imala 15 godina, bila ofarbana u plavo i pričala je o životu na visokoj nozi i tome kako želi da postane poznati fotomodel.

Sonja iz braka sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, ubijenim pre nekoliko godina na Avali, ima dve ćerke i sina. Mare je 2009. sa prijateljem otet iz jednog restorana na Senjaku koji je držao, njihova ugljenisana tela su pronađena u ostacima spaljenog džipa, jedan od njih je bio na sedištu, a drugi u gepeku.

Sonja je poznata po "ulozi" u filmu "Vidimo se u čitulji" čiji su akteri bili muškarci koji su vladali podzemljem 90-ih godina, poput Željka Ražnatovića Arkana, Kristijana Golubovića, Kneleta, Mihajla Divca, Baneta Grebenarevića i Gorana Vukovića.

Tada 15-godišnja Sonja je imala veoma provokativan izgled, ali i ponašanje netipično za jednu tinejdžerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajkule sa ljudskim likom☀️??? ♥️ @lazeticnikola17 #muzizenamackapecena

A post shared by Sonja Maki Maric Lazetic ? (@makilazetic) on Jan 25, 2019 at 2:28am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading