STRAŠNO: Mia Borisavljević priznala da su joj saradnici PRETILI nakon očeve smrti!

Autor:

Zabava

16.12.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia borisavljević je već desetak godina na estradi, a ipak njen život je i dalje pod velom tajni.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Mia Borisavljević

Pevačica ne govori mnogo o svom životu, niti komentariše navode o njoj u medijiima. 

O Miji se pisalo da je trpela nasilje, da je progonjena, ali i da se bavila elitnom prostitucijom.

Prvi put, ona je odgovorila pred kamerama na o ovim škakljivim temama, ali i priznala da su joj isti navodi nanele mnogo štete.

- Postoje ljudi koji meni ne žele dobro i jedini način da se borim protiv toga je sudskim putem. Suđenje je završeno u moju korist, dobila sam materijalnu odštetu, ali to ne može da se meri sa psihičkim, fizičkim i problemima uopšteno, koje je to meni donelo i porodično i poslovno - rekla je Mia za web emisiju "Blic Poligraf", a potom još jednom izjavila da se nikada nije bavila najstarijim zanatom.

Foto: instagram.com/miaborisavljevic
Bojan i Mia

Kada je u pitanju veza sa nasilnikom, pevačica je rekla sledeće:

- Bilo je tu svačega. I praćenja i prisluškivanja telefona i sačekivanja i upadanja u stan. Generalno, to nije bio lep period života - rekla je ona.

Ipak, najšokantnije od svega je to da je pevačica potvrdila da su joj određene gazde lokala pretile nakon očeve smrti, ako odbije nastup u njihovom klubu:

- Bilo je i toga. Bilo je nerazumevanja u smislu: Kad su mogli drugi kad im umre i majka i ovaj i onaj možeš i ti tako - rekla je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Mia

Zanimljivo je da je pevačica potvrdila da je jedna njena koleginica pokušala da se umeša u njen brak sa Bojanom Grujićem, ali ona nije želela da otkrije ko je u pitanju:

- Neću da kažem, nije lepo. Neću da budem tužibaba. Ima toga stalno kad je Bojan u pitanju - rekla je pevačica Mia Borisavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading